Samir Badran om skönhetsoperationen – efter olyckan i Let's dance

Samir och Sigrid

2017 deltog Samir Badran i Let's dance.
Under sin medverkan träffade han kärleken i dansaren Sigrid Bernson – men han råkade även ut för en mindre trevlig händelse.
Nu vill artisten göra någonting åt skadan han drabbades av.

Tv-profilen och artisten Samir Badran, 30, fångade svenska folkets hjärtan genom sin medverkan i realityserien Paradise hotel. Efter det har karriären gått spikrakt uppåt. Han har fått en programledarroll tillsammans med Pär Lernström för det populära programmet Talang. Han har också fått en karriär som artist och tillsammans med parhästen Viktor Frisk utgör de den populära gruppen Samir & Viktor, som har släppt en rad hits och även deltagit i Melodifestivalen.

Det var i somras som Samir Badran meddelade att han skulle byta karriär och börja studera till mäklare. Artisten och tv-profilen, som tidigare la sitt stora fokus på Samir & Viktor, tillbringar nu främst tiden i böckerna.

”Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter”, skrev han då i ett inlägg på Instagram i juni.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya livet med kärleken Julia

Det har hänt flera stora händelser i Samir Badrans liv de senaste åren. Han har nämligen hittat den stora kärleken i Julia Sundquist och bara nio månader efter att de träffades för första gången friade artisten till sin flickvän i direktsänd tv när han jobbade med Talang.

Sedan Julia Sundquist och Samir Badran blev ett par har deras liv ändrat mycket. Bland annat bestämde de sig förra året för att lämna Stockholm bakom sig och flytta till hemstaden Linköping.

LÄS MER: Samir Badrans bröllopsplan med fästmön Julia Sundquist

”Kan inte fatta att vi skapar ett hem ihop. För mindre än ett år sedan hade jag aldrig kunnat föreställa mig detta. Jag älskar dig, Samir Badran”, skrev Julia Sundquist i ett inlägg på Instagram då.

Samirs frågan till följarna – efter beslutet om operatonen

Tidigare var Samir Badran tillsammans med tv-profilen och dansaren Sigrid Bernson som han träffade när paret deltog i TV4-programmet Let's dance 2017.

De kom på en sjätte plats men deras resa slutade inte där eftersom de nämligen blev ett par kort efter danstävlingen. Relationen höll i ungefär två år innan Samir valde att göra slut.

Men förutom de härliga minnena Samir Badran fick när han deltog i tävlingen så avslöjar han nu att han har mindre glada minnen från den tiden.

”Hjälp! Under Let’s dance på TV4 så fick jag en armbåge på min näsa så den blev sne”, skriver han på Instagram story.

Samir fortsätter att berätta att han nu vill operera sin nästa och frågar följarna om hjälp

”Jag vill operera den nu och letat överallt efter den BÄSTA kliniken i Stockholm eller i övriga Sverige, men svårt att veta. Bryr mig inte om pris så länge resultatet blir bra”, avslutar han sin Instagram story.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar över Oliver Ingrossos glädjebesked – efter kampen

LÄS OCKSÅ: Farmen-Pernilla om slakten av fåret – efter 37 år som vegetarian