Sigrid Bernsons sista bild innan försvinnadet

Sigrid Bernson var tidigare aktiv på sin Instagram – men nu har hon inte uppdaterat sina sociala medier på väldigt länge.
Vad kan vara anledningen?

På Instagram har artisten och dansaren Sigrid Bernson nästan 170 000 följare.

Hon har tidigare varit väldigt aktiv och flitig med att uppdatera sina följare om vad som händer i hennes liv.

Förr la hon nästan dagligen upp bilder från sin vardag, på sin pojkvän Robin Bengtsson, från sitt jobb och selfies. Men sen förra året i våras tog det stopp. Sigrid valde att sluta posta något och drog sig undan rampljuset.

Hon tog även paus från Let's dance och hon berättade att hon behövde fokusera på sig själv och familjen istället för danskarriären och sociala medier.

"Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån. Lets Dance är ett fantastiskt jobb med underbara kollegor men som ni säkert förstår också oerhört krävande både fysiskt och mentalt, nästan alla veckans dagar, och det kändes tyvärr inte aktuellt för mig i år", skrev hon då.

Sista bilden innan försvinnandet

Men sen har Sigrid till följarnas stora glädje kommit tillbaka och uppdaterat flitigt från Robins och hennes nya hus.

Hon har även lagt ut bilder från skidbacken och bonussonen Ville. Men nu har hon återigen tagit en mystisk paus – utan någon förklaring. Hennes senaste bild postades för över en månad sedan. På bilderna ser man Sigrid tillsammans med vänner ute i naturen.

”Trädkramare. En söndag med grillning i skogen och fina vänner”, skrev hon då.

Sigrids paus

Vad Sigrids paus beror på denna gång vet vi inte. Kanske kände hon att hon behövde det, eller kanske har hon fullt upp att träna inför Let's dance...? Vi vet ännu inte om hon ska vara med i programmet i år och ifall hon mår bättre än vad hon gjorde i fjol, det återstår att se!

Hänt har sökt Sigrid Bernson.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons avslöjande om Sigrid Bernsons hälsa

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernson om relationen till bonussonen William