Stor ilska mot gravida Bonde-Susanna Karlsson efter resan med Hannes

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson från Bonde öker fru 2018.

Gravida Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson möter skarp kritik från sina följare.
Detta efter att hon i helgen publicerade en bild med fästmannen Hannes – där de poserade snoriga i fjällen.

Susanna Karlsson, 29, och fästmannen Hannes Haraldsson, 28, fann varandra under inspelningarna av Bonde söker fru för drygt tre år sedan. Det som började med ett kärleksbrev i tv har sedan utvecklat sig till att paret flyttat ihop på Susannas gård i Valdemarsvik – och ett drygt år senare friade Hannes under romantiska former hemma på gården.

Till en början planerade Susanna och Hannes att utbyta löften och gifta sig sommaren 2020, men på grund av coronapandemin tvingades bondeparet att skjuta upp bröllopet.

Men kärleken verkar ändå spira för paret, för bara några veckor sedan avslöjade nämligen Susanna Karlsson att hon är gravid och att de ska bli föräldrar i augusti!

”Det känns helt ofattbart just nu!”, skrev hon bland annat på Instagram där hon publicerade en bild på gravidmagen.

Susanna Karlssons kamp för att bli gravid

Susanna var samtidigt ärlig med att graviditeten varit extremt efterlängtad och resan till att ha passerat vecka 12 varit lång. Bland annat har de drabbats av missfall och påbörjat utredningar, vilket TV4-profilen beskrivit som en tung period.

Stödet till paret har varit enormt på sociala medier, men nu möter de stort motstånd efter sina senaste bilderna. Susanna har nämligen publicerat inlägg från helgens äventyr då de tog sig en minisemester i de svenska fjällen för utförsåkning. Men det som får följarna att rasa är att de båda två var sjuka under resan.

”Vi har varit lite snoriga här uppe faktist (zooma in på min näsa). Men ingen covid som tur är! Vi snorar bara på varandra”, skriver Susanna med skrattande och snoriga emojis.

Men trots intygandet att det inte är covid det rör sig om så är ilskan i kommentarsfältet ett faktum. Följarna påpekar bland annat att det fortfarande råder restriktioner på grund av pandemin – att resa till fjällen är bland annat något som inte tas emot med öppna armar.

Gravida bonde-Susanna sjuk under skidresan

Kanske inte ska säga att det inte är covid när man inte ens testat sig? Vem fan åker ens till Idre för det första, och sen åka dit när man dessutom har SYMTOM?”, skriver en person under bilderna.

Många påpekar att Susanna inte ens ska ha testat sig för om det är corona eller en vanlig förkylning hon drabbats av. Och de tar rejält illa vid sig av att Bonde söker fru-paret dels åkt iväg på semester, samt dessutom är snoriga.

Vi är ju alla lika trötta på detta, och hur man kan skita i restriktionerna och resa är för mig ofattbart! Jag har gillat detta konto mycket men jag blir faktiskt förbannad”, skriver en person.

”Blev väldigt besviken och irriterad”, tillägger en annan.

Susanna Karlsson har i skrivande stund inte svarat på kommentarerna, däremot hävdar hon i ett senare inlägg att hon inte påvisat corona.

LÄS OCKSÅ: Elena Belles starka stöd till Gunilla Persson efter bilden

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws avslöjande om deltagarna i Masked Singer

LÄS OCKSÅ: Farmen-Richards gravidlycka med 18 år yngre hustrun

FOTO: Patrik Österberg/TT, TV4

Senaste nytt