TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Klara om slutvalet i Bonde söker fru – därför har det varit svårt att dölja

17 dec, 2021 
Bonde söker fru. Klara och Daniel.
Bonde söker fru 2021 är snart över, och Daniel Eriksson valde till slut att fortsätta utveckla sin relation med Klara.
I en intervju med Skaraborgs Allehanda berättar Klara nu att det har varit svårt att dölja att hon blev vald.
– Man vill ju så gärna bara spilla ut allt, säger hon till tidningen.
Annons
Bonde-Daniels annorlunda fråga på speed-dejtingen – se klippet härBrand logo
Bonde-Daniels annorlunda fråga på speed-dejtingen – se klippet här

Daniel Eriksson är en av de bönder som söker kärleken i årets upplaga av Bonde söker fru. Han bjöd in fyra tjejer till gården för att dejta, en av dessa var Klara, som blev vald i slutet av Daniel.

Daniel och Klara åkte sedan på en romantisk resa tillsammans. I programmet fick tittarna ta del av deras kärleksfulla vistelse på Ystad Saltsjöbad, där de njöt av spa, aktiviteter och god mat.

I en ny intervju med Skaraborgs Allehanda berättar Klara nu om hur svårt det har varit att dölja romansen de senaste månaderna, innan alla avsnitt visats på TV4.

Klaras chock under slutvalet med Daniel: ”Är du seriös?”

Slutvalen är höjdpunkten i Bonde söker fru och för Daniels del var det självklart att han skulle välja Klara, något han uttryckte i programmet. Men Klara däremot var mer chockad.

– Det är ju så att jag jättegärna vill fortsätta dejta, säger Daniel till Klara.

– Är du seriös?, svarar då Klara.

– Ja, jag är seriös.

Annons

Klara kunde sedan inte sätta ord på känslorna.

– Jag kan nog inte riktigt beskriva mina känslor just nu, jag är bara väldigt, väldigt, väldigt glad. Jag kan fortfarande knappt titta på dig, jag vet inte, jag är blyg, säger Klara och fortsätter:

– Det finaste med Daniel är att han har sett mig, trots allt.

Klara och Daniel
Klara och Daniel tillsammans, precis innan har han berättat att han vill fortsätta dejta henne.

Klara om att dölja att hon blev vald i slutet: ”Inte berättat”

På deras gemensamma resa sprudlade kärleken. De uttryckte bland annat att allt kändes så självklart och att det kanske var menat att de skulle bli de två till slut.

– Jag trivs jättebra med Daniel, han är den snällaste killen jag någonsin träffat. Allting har bara klaffat, det är så himla sjukt att allting är så bra. Det är så himla konstigt, säger Klara i programmet.

Annons

Att dejta i ett av Sveriges största kärleksprogram är inte alltid lätt. I flera månader har Klara fått dölja att hon blev vald av Daniel. I hennes yrke har det varit extra svårt, då hon träffar många människor som brevbärare. I en intervju med Skaraborgs Allehanda berättar hon att det varit svårt emellanåt.

– Särskilt när man ringer på med paket, då händer det väldigt ofta att någon säger att de känner igen mig och vill veta hur det har gått, berättar Klara för tidningen och fortsätter:

– Man vill ju så gärna bara spilla ut allt, men jag är faktiskt stolt över mig själv att jag lyckats dölja hur det gick och inte berättat för någon att jag blev vald.

FOTO: TV4

Annons