ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg på resa – lämnar Sverige

30 nov, 2021 
Angelica Hedlund
Alex Hartelius
DOKTOR MIKAEL SANDSTRÖM, LOTTA ENGBERG
Lotta Engberg och Doktor Mikael är välförtjänta av en semester.
När Hänt når paret avslöjar doktor Mikael att de i just detta nu är på väg att lämna landet!
Annons
5 anledningar att älska Mikael SandströmBrand logo
5 anledningar att älska Mikael Sandström

Det var i januari 2020 som Lotta Engberg, 58, sa i en intervju att hon kunde tänka sig att gå på en dejt med doktor Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, om han skulle ringa och fråga om det.

Riktigt så blev det inte. Istället var det Lotta som kontaktade honom och bad om ursäkt för den stora uppståndelsen, hon visste ju inte om han kanske var upptagen eller tog illa upp på något sätt.

Så var det dock inte och det visade sig snart att intresset fanns hos doktor Mikael också. Sedan dess har mycket hänt för paret och de har hunnit hitta på alla möjliga saker ihop. I mars, i våras, så tog de till och med nästa steg i relationen och flyttade ihop!

Doktor Mikael om sambolivet med Lotta

Huset som Lotta och doktor Mikael flyttat in i är ett stort, vitt hus beläget strax utanför Göteborg. Huset har tolv rum och är 240 kvadratmeter stort. Dessutom gjorde paret en bra affär på köpet. De betalade nämligen 8 750 000 kronor, vilket är nästan 750 000 kronor under det begärda utgångspriset som låg på 9 495 000 kronor.

Annons

Nu har Lotta och Mikael hunnit bo in sig i huset och kan definitivt titulera sig som sambos. Mikael har tidigare berättat för Hänt om tankarna kring att bo med Lotta.

– Det känns jättespännande, på väldigt många olika sätt. Det är så mycket roligare! Nu har jag någon annan att ta hänsyn till, sa han då.

Men det har också blivit en hel del resor för paret. Nu senast så bar det av till Kreta, där paret dessvärre råkade ut för en oturlig sak.

Doktor Mikael och Lotta Engberg lämnar landet

Planerna för semestern var att njuta av varandras sällskap, spela golf och jobba. Men paret hann i princip inte mer än att landa på den grekiska paradisön förrän mardrömmen började. Kreta skakades nämligen av ett jordskalv med magnituden 6,2 på Richterskalan.

Som tur var kunde Lotta och Mikael behålla lugnet och trots omständigheterna verkade semestern bli lyckad.

Nu får vi dock hoppas att paret har lite mer tur denna gång. När Hänt når doktor Mikael nämner han i förbifarten att han och Lotta är på väg till flygplatsen.

Annons

– Vi sitter i bilen på väg till Arlanda, säger han till Hänt.

Vart ska ni åka? Vad ska ni göra?

– Får jag säga?, säger Mikael för att känna av hur Lotta ser på saken. Men Lotta verkade vara hemlighetsfull så ganska snabbt tillägger Mikael:

– Nej, vi ska på hemlig semester.

På Instagram har doktor Mikael Sandström nu lagt ut en bild från resan. Det ser onekligen ut som att han och Lotta Engberg har det bra på semestern!

FOTO: JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

Annons