LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings kamp med barnen utan Viktor Philipson

30 nov, 2021 
VIKTOR PHILIPSON, CAROLINA GYNNING
Carolina Gynning är mamma till tre barn och det kan ibland vara riktigt tufft.
Nu berättar hon om kampen hon går igenom och att hon till och med kan ha gått in i väggen på grund av alltihop.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Carolina Gynning, 43, och pojkvännen Viktor Philipson, 35, har dottern Vilda ihop. Carolina har även döttrarna Adele, 7, och Alicia, 9, från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker.

Det var i somras som Carolina och Viktor kunde välkomna lilla Vilda till världen och sedan dess har lyckan varit total. Däremot är det en hel del jobb med att ha tre barn, något som Carolina nu har blivit varse om.

Tillsammans med väninnan Carina Berg, 44, driver Carolina podden Gynning & Berg – hittar sig själva. I podden pratar de om allt möjligt mellan himmel och jord, men självfallet handlar stor del av innehållet om deras liv och utmaningarna de går igenom dagligen.

Carolinas reaktion efter Viktors beteende mot Vilda

I podden har Carolina tidigare berättat om föräldraskapet och även hur Viktor är mot Vilda. Viktor älskar att jaga och under jaktsäsongen tar han gärna varje tillfälle i akt att få ge sig ut i skogen.

Annons

För några veckor sedan fick även Carolina följa med när det var dags att jaga. Hon var då väldigt lyrisk över att äntligen fått bocka av ännu en ny sak på sin "to-do-lista", även om hon bara stod vid sidan av. Men då hände något som äcklade henne rejält.

Viktor hade nämligen massa blod på händerna och när han då gick fram till Vilda och tog upp henne i famnen blev Carolina väldigt obekväm.

Carolina Gynnings kamp med barnen

Och nu har Viktor återigen varit ute och jagat. Den här gången fick Carolina dock stanna hemma – med alla tre barn.

– Viktor har varit på en jakt över helgen, jag har haft tre barn själv, säger Carolina i podden och fortsätter:

– Nu känner jag hur det börjar ta på krafterna här med trebarnskapet. Och när Viktor säger så här "jag vill gärna ha ett barn till", då känner jag lite så här "mm skaffa det du och ta med det på pass i så fall".

Att vara mamma till tre barn är något som verkar tagit hårt på Carolina och nu misstänker hon till och med att hon kan ha gått in i väggen.

Annons

– Ja, det är väl klart att jag inte gått helt in i väggen, eller så har jag gått så jävla in i väggen så att jag kommit ut på andra sidan på något sätt. Du vet när man är övertrött, förklarar Carolina och Carina Berg verkar förstående.

– Jag vill inte strö salt i såren, men jag tror att du har rätt. Att du kanske smackat in i väggen. Jag har två olika bevispunkter för det; dels så tror jag att det märks på både din och min humor att vi är lite kort om sömn. Men framför allt så märker jag det på din virrighet, säger Carina Berg.

FOTO: Karin Törnblom/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Annons