Magdalena Graafs son Charlie drabbad av dubbelsidig öroninflammation

Magdalena Graaf

Magdalena Graafs näst yngsta son har blivit sjuk.
Nu berättar tv-profilen på sin blogg om den tuffa tiden hemma.
”Det äckligaste som finns”, skriver hon.

Magdalena Graaf slog igenom på 90-talet med systern Hannah Graaf. Tillsammans har de släppt låten You got what I want och de har dessutom haft en egen serie på Viaplay med titeln Systrarna Graaf.

Magdalena har fyra barn, Lancelot ”Lance” och Tristan tillsammans med tidigare fotbollsproffset Magnus Hedman. Hon har även två yngre söner med namn Charlie och Louie tillsammans med ex-fästmön Filip Larsson.

Nu har Charlie drabbats av dubbelsidig öroninflammation – något som Magdalena inte uppskattar.

Biancas bild möts av stor ilska – nu rasar följarna

Magdalena Graafs kärlekslycka med fästmannen Louie Marti

För ungefär ett år sedan flyttade Magdalena efter separationen från Filip Larsson. Hon var tydlig med att de fortfarande kommer väldigt bra överens, trots att kärleken inte höll.

”Filip kommer vara på resande fot i ett par veckor. Vi har trixat och fixat för att få det bra för alla. Skönt att man kan samsas och hjälpa varandra”, skev hon på bloggen då.

Men med avslut kommer nya öppningar! Magdalena Graaf avslöjade tidigare i år att hon har träffat kärleken på nytt i skådespelaren Louie Marti. Han har bland annat spelat i SVT-serien Tunna blå linjen och driver en herrgård. De träffades efter att Louie hade läst Magdalenas bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

För ett par månader sedan så förlovade Magdalena och Louie sig med varandra på en kebabrestaurang.

– Hon har känt på sig att den här killen kommer att fria. Men igår hade hon ingen aning, inte jag heller. Hon bara ”va?”. Samtidigt som hon hade kebabsås runt munnen, sa Louie till Hänt då och fortsatte:

– Från början fattade hon inte. Det klassiska är ju att gå ner på knä. Jag har ju googlat för att se hur folk har gjort. Men det blev så automatiskt att jag gick ner på ett knä och då blev hon överlycklig och glad.

Magdalena Graafs son Charlie drabbad av öroninflammation

Magdalena Graaf, som har fyra söner, har såklart en del att stå i. Nu har den näst yngsta sonen Charlie drabbats av en dubbelsidig öroninflammation, något Magdalena berättar är tufft.

”Stackars Charlie. Det här är nog det äckligaste som finns. Topp 5”, skriver Magdalena Graaf på bloggen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf säljer lägenheten i Stockholm

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf om att ex-fästmön Filip Larsson träffade en annan kvinna

FOTO: TT // Youtube

SENASTE NYTT!