Bianca Ingrosso väcker ilska efter orden om att resa under pandemin

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso delar ofta med sig av sina tankar och känslor i sociala medier.
I ett nytt inlägg berättar entreprenören om sina framtidsplaner och ställer samtidigt en fråga till följarna – som inte har tagits emot väl av alla.
– Hur tänker man egentligen, undrar en person i en kommentar.

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges största tv-profiler. Förutom att figurera i realityserien Wahlgrens värld och som jurymedlem i Talang driver hon även sminkmärket Caia Cosmetics.

Bianca är dessutom en av Sveriges största profiler på Instagram, där hon har över en miljon följare. Men efter ett inlägg om utlandsresor kritiseras Bianca nu av flera följare. En stor skara tycker nämligen att det är problematiskt att uppmana till att resa under coronapandemin, speciellt i och med läget med den nya virusvarianten omikron.

Emilio i tårar efter orden från Benjamin

Bianca Ingrosso om Caias julkalender: ”Väldigt tråkigt”

För ett tag sedan var Bianca Ingrosso i blåsväder med Caia Cosmetics, detta på grund av företagets julkalender som flera kunder kritiserade.

På Instagram story valde tv-profilen sedan att berätta hur hon kände över kritiken. Hon bad bland annat om ursäkt till alla som var missnöjda.

– Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla er som är besvikna över innehållet, vi har verkligen gjort vårt absolut bästa för att göra en så bra julkalender som möjligt till ett rimligt pris så att alla skulle ha möjlighet att kunna köpa den här julkalendern, sa hon då i en Instagram story.

Bianca konstaterade även att hon var ledsen och att företaget inte haft för avsikt att lura eller göra någon upprörd.

– Jag tycker det är så tråkigt att det finns människor där ute som tror att vi har några avsikter som inte finns. Det är väldigt tråkigt.

Bianca får kritik för att uppmana till resor: ”Hur tänker man”

Bianca Ingrosso är en flitig användare av sociala medier och har ofta en öppen dialog med sina följare på Instagram. Nu frågar tv-profilen sina följare ifall de har planer på att resa under jullovet och berättar själv är sugen på USA.

”Vilka av er ska resa utomlands under jullovet? Jag är ju sämst på att boka resor i förtid och gör alltid i sista sekund men börja känna ett litet sug faktiskt till New York”, skriver Bianca.

Flera personer riktar nu skarp kritik mot Bianca Ingrossos inlägg och menar att det inte är passande att resa just nu. Den nya virusvarianten omikron, som bland annat Expressen har rapporterat om, har lett till att många människor väljer att ställa in sina planerade resor i vinter.

”Rätt ignorant fråga mitt i en pandemi, där alla är oroliga och ovetandes om man har tillräckligt skydd mot nya mutationer, och där man världen över vill stoppa vidare smittspridning? Eller är det bara jag?”, skriver en person i en kommentar.

Hur tänker man egentligen när man uppmuntrar och gör ett inlägg gällande utomlandsresor under en pandemi? Det finns tillräckligt många egocentriska människor redan”, ifrågasätter en annan.

Nej för fan, ny mutation på covid viruset. Stanna hemma!”, hälsar en tredje.

LÄS OCKSÅ: Så många miljoner tjänade Bianca Ingrosso på försäljningen av Caia

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso kan lämna Wahlgrens värld – beskedet för programmet

FOTO: Youtube / Discovery +

SENASTE NYTT!