Bianca Ingrosso kan lämna Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso & Pernilla Wahlgren Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har filmat Wahlgrens värld i 10 säsonger.
Men framöver kanske det inte blir några fler säsonger för Bianca.
Nu berättar hon om tankarna.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är Sveriges kändaste duo och har under sex års tid släppt in det svenska folket i deras liv och relation. Nu är de aktuella med en tionde säsongen av succéprogrammet Wahlgrens värld och tittarna verkar lika exalterade som vanligt.

Men hur många säsonger kommer det egentligen att bli? Nu hintar Bianca om att hon kanske kommer att hoppa av programmet.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Pernilla Wahlgrens avslöjande om nya säsongen av Wahlgrens värld

I podden Wahlgren & Wistam, som Pernilla har tillsammans med vännen Sofia Wistam, avslöjar Pernilla att det kommer bli en minst sagt händelserik säsong. Och framförallt kommer hennes dejtingliv att stå i fokus.

– Det kommer bli en väldigt speciell säsong. Fatta att vi har följt mig enda från den dagen jag bestämde mig för att "fan jag ska dejta”. Nej men herregud den är så rolig den här säsongen. Det händer så mycket grejer. Det är väldigt sjukt att sitta här idag när vi faktiskt är tillsammans, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag var ju mån om att inte säga hans namn eftersom jag inte visste hur det skulle gå. Det hade ju bara kunnat vara en kille man skulle dejta men inte mer liksom, men så blev det ju inte. Så det är väldigt roligt att ha det på film.

Bianca Ingrossos mystiska framtidsbesked

När Pernilla och Bianca blir intervjuade av Aftonbladet berättar de att de kommer att hålla på med programmet så länge det känns kul. Men plötsligt säger Bianca något som har fått flera att reagera.

– Vi kan ju säga att du filmar just nu, säger hon och tittar på Pernilla.

När reportern frågar om det innebär att hon är färdig svarar hon mystiskt:

– Man vet inte, man vet inte. Vi får se, vi får se.

Utan att avslöja något om framtiden förklarar Pernilla sedan att det är mycket som är annorlunda idag jämfört med när de började filmade för sex år sedan.

– I säsong ett bodde Bianca fortfarande hemma. Hon bodde hemma och hade knappt fått jobb och nu sitter hon och är ena av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer, influenser, företagare och programledare som bor i liksom sin lägenhet på Östermalm. Det har ju hänt så otroligt mycket under de här åren, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht och Linn Hegdal återförenade på Kristallen 2021

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos hårda ord om Pernilla Wahlgrens hus i Nyhetsmorgon

SENASTE NYTT!