LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emilio Ingrosso i tårar efter orden i Benjamin Ingrossos jullåt

29 nov, 2021 
EMILIO INGROSSO, BENJAMIN INGROSSO
Nu berättar Emilio Ingrosso om det känslosamma ögonblicket som gjorde att han inte kunde hålla tillbaka tårarna.
Hans yngsta son Benjamin Ingrosso har nämligen släppt en väldigt berörande låt – som känns i pappahjärtat.
Annons
Benjamin Ingrossos känga mot Bianca Ingrosso efter skönhetsingreppen: “En helt annan tjej”Brand logo
Benjamin Ingrossos känga mot Bianca Ingrosso efter skönhetsingreppen: “En helt annan tjej”

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest folkkära och omtyckta artister. Benjamin har egentligen varit en artist ända sedan han var barn, då han alltid älskat att "showa" och uppträda. Redan när han var tio år ställde han upp i Lilla melodifestivalen och kammade hem hela tävlingen med bidraget Hej Sofia.

År 2018 kunde Benjamin även titulera sig som vinnare i Melodifestivalen då han vann med låten Dance you off och fick representera Sverige i Lissabon.

Trots dessa meriter så var det kanske under förra hösten som Benjamin fick sitt verkliga genombrott. Enligt honom själv var det i alla fall då han gick från att vara "en skitunge på Kanal 5" till att bli en etablerad artist i Så mycket bättre på TV4.

Benjamin Ingrosso släpper en jullåt

Sedan dess har karriären gått som på räls och tidigare i år kunde Benjamin kamma hem dubbla Rockbjörnar på Rockbjörnen 2021. Han blev Årets manliga artist men tog också hem priset i kategorin Årets svenska låt med låten Allt det vackra.

Annons

Nyligen har han släppt ytterligare en svensk låt som även den redan blivit väldigt populär. Låten är en jullåt och handlar delvis om Benjamins egna upplevelser och minnen kring julen.

”En dag när du blir stor” är äntligen ute!! Den här låten är till alla er som känner er ensamma på jul, som kanske saknar någon: Till er som älskar Disney musik, 60 tals julmusik och 80 tals ballader! Den här låten betyder så mycket för mig och är en av mina absoluta favorit låtar jag skrivit! Hoppas ni kan ta till er denna låt”, skrev Benjamin på Instagram när han släppte låten.

Emilio Ingrosso i tårar efter att ha hört Benjamins nya låt

Efter låtsläppet har Benjamin fått väldigt fin respons från både mamma Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26, som båda verkar älska låten. Nu visar det sig att även pappa Emilio Ingrosso, 55, också verkar tycka om den. Emilio berättar även att han inte kunde hålla tårarna tillbaka.

Annons

”Jag har nyss hört absolut det bästa jag hört!!! Tårarna rann på mig mitt hjärta. Du är ett geni.”, skriver Emilio i en story på Instagram.

Anledningen till att Emilio kan ha blivit extra berörd är för att han nämns i låttexten. Så här lyder andra versen i Benjamins låt En dag när du blir stor.

”God jul, jag vill önska en god jul. Till lilla mig, när jag var barn. Mamma gav oss allt och mer därtill. Men något fattades. Jag saknade pappa mest. Just då”

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons