Framtidsbeskedet för Bytt är bytt – TV4:s svar om en ny säsong

RENÉE NYBERG, LI PAMP

Bytt är bytt är ett av TV4:s mest populära program och varje vecka håller Renée Nyberg i taktpinnen. Men hur ser egentligen framtiden ut för programmet? Hänt har svaret.

Höstens säsong av Bytt är bytt har nått sitt slut och nu är det många som undrar hur framtiden för programmet ser ut.

Under årens lopp har mycket hänt i det populära programmet på TV4. Bland annat har experten Karin Lazerow, 71, bytts ut mot Li Pamp, 49. Men något som är säkert är att programledaren Renée Nyberg, 55, är den som styr skutan i vanlig ordning.

Li Pamp har tidigare avslöjat hur det egentligen går till när det kommer till vilka prylar som ska vara med i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Li Pamp avslöjar: ”Så hittar vi föremålen”

När Li och Renée gästade Nyhetsmorgon inför säsongen berättade Li om hur de väljer ut antikviteterna.

– Sverige är ett rikt land. Vi hade inte haft några stora krig som har slagit ut vårt kulturarv. Så det finns ju där i stugorna. Det är ju alldeles otroligt, sa hon och fortsatte:

– Alltså alla dessa snälla privatpersoner, de måste vi ju nästan ge en applåd för som kommer med dessa dyrgripar till oss. Det är faktiskt otroligt generöst, att vi får se allt det här. Det finns ju hemma hos folk.

Nu är höstens säsong avslutad och den har bjudit på mycket gott. Men hur blir egentligen framtiden för programmet? Kommer det en säsong till?

Servitrisen fick 40 000 kronor i dricks av affärsmannen – sparkades

Framtidsbeskedet för Bytt är bytt – blir det en till säsong?

Nu kan Bytt är bytt-tittarna äntligen pusta ut för svaret är ett väldigt positivt sådant. För För Nöjeslivet berättar TV4 om framtiden.

”Vi kan bekräfta att det blir en till säsong och den kommer att spelas in i vår”, skriver pressdesken i ett meddelande till sajten.

Även programledaren Renée Nyberg berättar om den glada nyheten.

– Succén fortsätter! Vi kommer att spela in nästa säsong under våren, så vi söker redan nu efter nya tävlande och spännande objekt, hälsar hon.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Ellinor om sorgen efter dissen i tv: ”Mycket tungt”

LÄS OCKSÅ: Felix ryter ifrån – avslöjar sanningen om relationen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!