LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joacim Rickling om svåra tiden med flickvännen Caroline Kejbert

17 okt, 2021 
Johanna Alm
Joacim Rickling och Caroline Kejbert

Joacim Rickling och Caroline Kejbert har varit ett par i drygt fyra år.
Tillsammans har de dottern Wilda och nu väntar de ytterligare ett barn.
Men relationen har inte alltid varit som en dans på rosor.
Nu berättar Joacim om den svåra tiden med flickvännen.

Annons
Patrik Fernlund berättar om familjetragedin efter inspelningen av "Bonde söker fru"Brand logo
Patrik Fernlund berättar om familjetragedin efter inspelningen av "Bonde söker fru"

Joacim Rickling, 30, fann sin stora kärlek Caroline Kejbert, 32, när de medverkade i TV4 programmet Bonde söker fru år 2017. Under inspelningen föll de för varandra snabbt och när programmet var slut fortsatte deras kärleksrelation att blomstra.

Efter att inspelningarna var över dröjde det inte lång tid innan paret syntes i tv-rutan återigen, denna gång i form av deras egna realityserie Bondeparet, som sändes på TV4 play. I programmet visade Joacim och Caroline upp sitt liv på landet och renoveringen av Joacims släktgård.

Caroline Kejberts barnplaner med Joackim Rickling

Idag bor bondeparet ihop på en gård utanför Örsunsdbro och har även en dotter vid namn Wilda. I juli meddelade Caroline och Joacim att de väntar sitt andra barn. Könet på bebisen håller de dock fortfarande hemligt, men de har avslöjat att de i alla fall kommer att ta reda på könet.

Att den lilla krabaten som ligger i magen är efterlängtad är en sak som är säker, och i en intervju med Hänt berättade Caroline att hon till och med är sugen på att skaffa ännu fler barn.

Annons

– Vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre, berättade Caroline nyligen för Hänt.

Joacim Rickling om okända kampen med Caroline

Tiden då de renoverade huset var det en stressig period och i en tidigare intervju med Hänt har Caroline berättat hur hon och Joacim lyckades hålla sin relation stabil.

– När vi renoverade huset så blev det väldigt stressigt. För då hade vi ju deadline i och med att vi filmade hela tiden, och då blev det en annan press, berättade hon då och fortsatte:

– Vi pratar ju väldigt mycket med varandra och det tror jag är nyckeln i vårt förhållande. Också varför det har gått så bra som det har gjort i vår relation i kombination med att vi jobbar väldigt mycket.

På Joacim Ricklings Instagram väljer han nu också att berätta om den tuffa tiden i relationen.

”Bilden är från 2018 och vi kämpade med att bli klara med vår husrenovering.”

Vilken tur att allting löste sig för Joacim Rickling och Caroline Kejbert!

FOTO: Joacim Rickling/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons