LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönen om relationen med Paolo Roberto: ”Aldrig varit kär”

12 okt, 2021 
Lovisa Ström
Elin Härkönen & Paolo Roberto
Det var i fjol som Elin Härkönen och Paolo Roberto gick skilda vägar.
Sedan dess har Elin träffat kärleken på nytt i Anthony Yigit, och den nya relationen har fått henne att inse något.
– Jag har aldrig varit kär förrän nu, avslöjar hon.
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Elin Härkönen och Paolo Roberto var ett par i många år innan de år 2020 gick skilda vägar. Idag har Elin brutit allt med sin tidigare partner och har även funnit kärleken på nytt i pojkvännen Anthony Yigit, som hon är upp över öronen förälskad i.

Men de känslorna har hon inte alltid känt. I podcasten Vuxensnack med Smail avslöjar hon nu detaljer om sina tidigare relationer.

Nya kärlekslyckan med Anthony Yigit

Det var i mitten av sommaren som Elin avslöjade att hon blivit kär. Till en början höll hon vem personen i fråga var hemligt, men bara några dagar efter avslöjandet bestämde hon sig för att ändå visa upp sin nya kärlek.

”Han som snabbt blev min bästa vän, han som fanns vid min sida när jag behövde det som mest, han som får mig att känna mig speciell, värdefull, fin och älskad.På ett sätt jag aldrig tidigare fått uppleva.Så tacksam att DU kom in i mitt liv”, skrev hon då under en bild på de två tillsammans.

Sedan dess har man kunnat följa Elin och Anthonys kärlekslycka på både Instagram och deras gemensamma Youtube-kanal. Och det går inte att förneka att de minst sagt känner starkt för varandra.

Annons

Även Anthony har skrivit om sin kärlek för Elin.

”Jag är så tacksam för dig och det du har kommit att betyda för mig. Ibland träffar det så rätt. Du kom att bli min vän, trygghet, lycka och värme. Jag ser väldigt mycket fram emot det som blivit "vi" och att se det vi skapat tillsammans växa och bli något alldeles fantastiskt. Det tvekar jag inte på att det kommer bli, för DU är fantastisk”, skriver han.

Elin Härkönens avslöjande om relationen till Paolo

De starka känslorna som Elin känner idag har hon inte känt tidigare. I podcasten Vuxensnack med Smail berättar hon nu att hon inte har förstått vad kärlek är förrän nu.

– Jag har aldrig varit kär förrän nu, vilket jag förstår nu. Det här är ju att vara kär på riktigt. Det ät helt galet, säger hon och fortsätter:

– Jag har ju trott att jag har varit kär, absolut. Men det här har jag aldrig varit med om. Så nu är jag väldigt väldigt väldigt kär.

Annons