TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blodiga bilderna på Jonna Lundells son Lionel efter olyckan i hemmet

12 okt, 2021 
JONNA LUNDELL
Jonna och Joakim Lundell har två barn ihop, Lunabelle och Lionel.
Nu har Lionel råkat ut för en otäck och blodig olycka i hemmet.
”Jag är så känslig för blod och ännu känsligare för mina barns blod”, skriver Jonna Lundell.
Annons
Jocke och Jonnas kärlekssagaBrand logo
Jocke och Jonnas kärlekssaga

Jonna Lundell, 27, och Joakim Lundell, 36, är Sveriges mäktigaste i sociala medier. Tillsammans slog de igenom på Youtube för flera år sedan, allting startade med att de gjorde ”pranks” på varandra och sedan växte kanalen mer för varje dag.

Idag har Jocke och Jonna flera serier på Discovery+ bland andra Spökjakt, Familjen Lundell, Hide and seek och Lundellhuset. Makarna har även vunnit Kristallen-priset för sina insatser.

Youtube-profilerna har barnen Lunabelle, snart 3 år, och Linoel, 1 år, ihop. Livet som småbarnsförälder innebär fart och fläkt och nu har sonen Lionel råkat ut för något riktigt olyckligt – vilket Jonna berättar om på Instagram.

Jonna Lundell och Joakim Lundell är mäktigast i sociala medier

Varje år så sammanställer Medieakademin i Sverige vilka konton som varit störst på sociala medier och detta år var det inga mindre än Joakim och Jonna Lundell som var i toppen!

– Jag lyssnar ofta på våra följare vilket nog gör att de känner att de påverkar våra val på riktigt. Vi har också gjort en massa nya saker på Youtube-kanalen under året, vilket satte fart på kanalen, berättade Joakim Lundell till TT vid tillfället.

Annons

Det är kanske inte konstigt att Joakim och Jonna Lundell är störst i och med deras stora följarskara. Joakim har över en miljon följare på Instagram och Jonna har över 700 000 följare. På deras gemensamma Youtube-kanal har de även där en miljon prenumeranter.

Blodiga bilderna på Lionel Lundell efter olyckan i hemmet: ”Panik”

Lunabelle är parets första barn som föddes under hösten 2018 och sommaren 2020 fick makarna sonen Lionel. Och det är just Lionel som nu har råkat ut för en otäck och blodig olycka – detta efter att han slagit i sin spjälsäng rejält med ansiktet.

Lionel Lundell har skallat in i sin spjälsäng förklarar Jonna på Instagram.

”Hitta en gladare unge som precis skallat sin spjälsäng”, skriver Jonna Lundell på bilden där Lionel är helt blodig.

Lionel Lundell har råkat göra sig illa på sin egen spjälsäng.

Jonna Lundell förklarar vidare att Lionel trots omständigheterna mår bra:

”Han mår bra och jag tror att jag och Jocke tog det hårdare än virvelvinden själv gjorde. Jag är så känslig för blod och ännu känsligare för mina barns blod, så jag fick panik och sprang ut med honom till Jocke så han kunde kolla vart blodet kom ifrån.”

Med andra ord gick det bra för Lionel Lundell, det var väl tur det, vi önskar familjen all lycka!

FOTO: Discovery+

Annons