TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarna rasar efter återkommande inslaget i Efter fem

12 okt, 2021 
Lovisa Ström
Tilde de Paula & Axel Pileby Efter fem
I varje avsnitt av Efter fem finns det ett återkommande inslag.
Nu rasar tv-tittarna efter upptäckten inslaget.
”Har ni något svar på det?”, skriver en upprörd.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriärBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriär

Snart tre år har gått sedan TV4 började med sin nya satsning Efter fem – ett aktualitetsprogram som tar upp aktuella ämnen och händelser varje vardag efter just klockan fem.

Programledare för programmet är Tilde de Paula, Anna Brolin, Maximilian Artell, Axel Pileby och Henrik Alsterdahl, och tillsammans har de gjort stor succé hos tittarna.

I slutet av augusti vann programmet till och med en Kristallen, vilket verkligen blev ett kvitto på att redaktionens hårda jobb har lönat sig.

Men nu rasar tittarna efter en upptäckt i programmet.

Inslaget i Efter fem som kritiseras

Under måndagens avsnitt av programmet tog programledarna upp ett flertal olika ämnen. Bland annat att vaccinering av barn som fyllt 12 år börjar denna vecka, att 1400 delfiner har slaktats på Färöarna och att J K Rowling har släppt sin första barnbok sedan Harry Potter. Och dagen till ära gästade även komikern och skådespelaren William Spetz.

Annons

I slutet av varje program bjuder de alltid på en genomgång om vad som sagts i programmet, ifall att det tillkommit nya tittare. Och under måndagen var det Tilde som introducerade genomgången.

– Måndagen 11 oktober, här är en del av kvällens innehåll i Efter fem, sa hon innan inslaget drog igång.

Genomgången i programmet är uppskattat av många, men däremot är det flera som är minst sagt irriterade över en detaljt i momentet. Nu berättar de.

TV4-tittarna rasar efter upptäckten i Efter fem

Många har nämligen reagerat på att bakgrundsmusiken i genomgången överröstar det som faktiskt sägs. Nu sätter de ner foten.

”Kanonbra program men spela inte så hög musik när ni gör era tillbakablickar om det som varit tidigare i programmet. Man hör inte vad ni säger, bara höga ljud av musik. Dunk dunk dunk. Sänk ljudet där så hör man de som talar”, skriver bland annat en upprörd tittare.

Och det är många som håller med.

”Eftersom det inte går att höra vad som sägs på grund av att musiken överröstar så undrar man ju över syftet med genomgången. Har ni något svar på det?”, skriver en annan.

”Men hallå! Ta bort trummorna vid snabbgenomgången ”tidigare i Efter fem”. Man hör ju inte vad som sägs!”, skriver en tredje.

Annons