Kristian Luuks bebisglädje för kollegan Marie Agerhäll

Kristian Luuk och Marie Agerhäll

Kristian Luuk jublar över Marie Agerhälls gravidlycka, på sin Instagram delar han med sig av glädjen och en bild på höggravida Marie.

Kristian Luuk, 55, har synts i tv-rutan i många år och har ett långt cv av programledarroller bakom sig. Många känner nog igen honom från det populära och allmänbildade SVT programmet På spåret som är i full gång att spela in inför nästa säsong.

Tidigare var han gift med programledaren Carina Berg och tillsammans har de sonen Holger, men i oktober 2016 valde det numera ex-paret att gå skilda vägar.

Kristian Luuks vinst i Det svenska humorpriset

Den populära tv-profilen jobbar även som komiker och är en del av den svenska humorserien Dips, där tre helt inkompetenta diplomater, i form av Jens Stråhle som spelas av Jesper Rönndahl, Fanny Båtsman som spelas av Moa Lundqvist samt Mimmi Hamilton som spelas av Marie Agerhäll. De försöker göra raketkarriär på landets finaste och hemligaste arbetsplats: Utrikesdepartementet. I serien är Kristian Luuks roll som expeditionschefen Hendrik Tür frekvent förekommande.

Exklusivt
Lassemans fru Therese om verkliga relationen till Casper

Programmet vann Det svenska humorpriset i år för kategorin årets komedi, och på Kristians Instagram delade han med sig av lyckan över vinsten. På en bild tillsammans med bland andra Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl skrev han och hurrade för vinsten.

Kristian Luuks starka ord efter gravidlyckan

För ett tag sedan delade Kristian med sig av en bild på sin kollega tillika vän Marie där han jublade över hennes gravidlycka. Samtidigt passade han på att skriva om glädjen:

”Marie Agerhäll – om möjligt ännu roligare när hon är höggravid!”, skrev Kristian då.

Marie är tillsammans med komikern Jesper som hon även arbetar med i humorserien Dips, paret träffades 2012 och gifte sig några år senare. Sedan tidigare har de en gemensam son som föddes för sex år sedan.

Sedan Kristian Luuk delade med sig av bilden på höggravida Marie har familjen hunnit välkomna nytillskottet. Och det blev en liten pojke!

Marie var den som delade med sig av bebislyckan när hon publicerade en bild på sambon Jesper som höll sonen i sin famn.

”Vi fick en liten unge!”, skriver Marie till bilden som gillats av närmare 10 000 personer i skrivande stund.

LÄS OCKSÅ: Blodiga bilderna på Jonna Lundells son Lionel efter olyckan i hemmet

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons ord till Sigrid Bernson efter resan till England

FOTO: Kristian Luuk/Instagram, Marie Agerhäll/Instagram

Senaste nytt