Caroline Kejbert om svåra tiden med Joacim Rickling

Caroline Kejbert och Joacim

Det har hänt mycket för Caroline Kejbert och hennes pojkvän Joacim Rickling den senaste tiden.
Nu berättar Bonde söker fru-profilen om insikten efter den tuffa tiden.
– Man märker ju hur vi är, säger hon.
Slå på ljud

Det händer mycket på Tuna Gård i Örsundsbro. Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling har många bollar i luften, och låter det inte gå lång tid innan de tar sig an nästa projekt. Men även för de bästa blir det ibland för mycket. Nu avslöjar Caroline för Hänt hur paret har lyckats ta sig igenom allt, och dessutom kommit ut starkare på andra sidan.

Caroline och Joacim träffades i Bonde söker fru för tre år sedan, och sedan dess har allt gått i raketfart. Paret har flyttat ihop, renoverat hela gården, spelat in deras egna realityserie Bondeparet, bestämt sig för att öppna en egen butik och dessutom fått den gemensamma dottern Wilda.

De har med andra ord haft väldigt mycket för sig och man skulle förstå om allt jobb och stress gick ut över relationen. Nu berättar Caroline hur de har gått tillväga för att överleva den hektiska tiden.

Den tuffa tiden i relationen

Caroline berättar att hon och Joacim i det stora hela är väldigt bra på att balansera jobb och familjeliv. Men även för de bästa blir det ibland för mycket, och i samband med renovering och tv-inspelningar märkte Caroline på sin pojkvän att allt gick för fort.

– Jag kan ju märka på Joacim. När vi renoverade huset så blev det ju väldigt stressigt. För då hade vi ju deadline i och med att vi filmade hela tiden, och då blev det en annan press, berättar hon.

Men trots den stressiga perioden säger hon att deras relation alltid har varit lika stabil, och i intervjun berättar hon om hemligheten bakom den framgångsrika relationen.

– Vi pratar ju väldigt mycket med varandra och det tror jag är nyckeln i vårt förhållande. Också varför det har gått så bra som det har gjort i vår relation i kombination med att vi jobbar väldigt mycket.

Caroline Kejbert om insikten

Men även fast det har varit mycket för paret ett tag, har de inga planer på att sakta ner.

– Man märker ju hur vi är och egentligen så letar vi efter projekt på gården, så vi kommer nog göra projekt så länge som vi bor här, säger hon och skrattar.

Däremot har de lärt sig av allt som hänt innan, och för att undvika stressen med deadlines har Caroline Kejbert nu valt att inte gå ut med ett specifikt datum för butiksöppningen – för att ha lite svängrum.

– Jag vill att det ska kännas helt 100 när vi öppnar och skulle jag sätta ett specifikt datum och vi har en bit kvar i renoveringen tror jag det skulle orsaka en viss stress, berättar hon för Hänt.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!