TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joacim Rickling lämnar Caroline Kejbert ensam med barnen: ”Jobbigt”

07 mar, 2024 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har två barn ihop, en gård och en sommarstuga.
Men nu kommer Joacim lämna över en stor del till Caroline.
– Det som blir jobbigt för mig under vårbruket nu är ju om det blir vabb och jag har jättemycket jobb på det också, säger Kejbert.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Solen har börjat lysa på sina håll i landet och ingen är gladare än bönderna som snart kan dra igång sitt vårbruk! Detta gäller givetvis för Joacim Rickling, 32, och hans bröder.

Det var i Bonde söker fru 2017 som Joacim Rickling charmade svenska folket och slog igenom med dunder och brak. I programmet fann han sin Caroline Kejbert, 34, och sedan dess har kärleken blomstrat mellan paret.

Idag är de sambos på gården och har fått döttrarna Wilda, 5, och Molly, 2.

Caroline Kejbert om familjelivet med Joacim Rickling

Joacim och Caroline älskar sitt familjeliv och delar gärna med sig av den roliga vardagen på sina sociala medier. Men snart kommer tyvärr en tid då Joacim kommer lysa med sin frånvaro största del av tiden...

Annons

– Det är alltid en utmaning kan jag säga, när han kliver in i vårbruk och höstbruk. För nu är det ju sådd och bearbetning av jordar och sådant där, så det blir intensivt, säger Caroline till Hänt.

Det är minst sagt hektiska veckor som kommer nu, kan Caroline konstatera.

– Först ska vi åka på en två veckors semester till Florida så när vi kommer hem blir det hårdkörning. Så den 13 april ska vi ha vårmarknad här på gården sen så går väl startskottet när de sätter igång ute på fälten, säger hon.

Caroline Kejbert lämnas ensam med barnen

När vårbruket drar igång kommer Joacim alltså vara ute på fält och det innebär att Caroline får dra det tyngsta lasset hemma med barnen.

– Och då är man ju ensam i lämning och hämtning på förskola. Vi brukar försöka ta bilen ut efter förskolan och hälsa på Jocke med lite fika på fälten. När barnen inte fanns var det ju lättare för mig, jag kunde ju åka ut med middag till honom och sitta och äta med honom, förklarar hon.

Den tuffaste utmaningen blir dock om barnen blir sjuka under den här kritiska perioden...

– Det som blir jobbigt för mig under vårbruket nu är ju om det blir vabb och jag har jättemycket jobb på det också. Den kombinationen är ju tuff för då finns ju inte Jocke till hands liksom, säger Caroline.

FOTO: TV4

Annons