LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert vill inte förlova sig – har sagt sitt till Joacim efter alla år

06 mar, 2024 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra i Bonde söker fru. Men trots det har hon fortfarande inte blivit hans fru.
Här är anledningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

Caroline Kejbert, 34, och Joacim Rickling, 32, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Sedan dess har mycket hänt. Idag bor de tillsammans på gården med de två döttrarna Wilda, 5, och Molly, 2.

De har även gjort massa tillbyggnader och dessutom har Caroline öppnat upp sin butik Kejbert concept. Att öppna en gårdsbutik var en dröm som Caroline hade haft länge och tillsammans med Joacim blev den alltså verklighet. Men det har dock inte varit helt lätt.

– Jag öppnade ju min butik mitt under pandemin, då var det pandemilagen och vi fick bara ta in fyra tjejer i taget. Vi har haft så mycket prövningar sedan vi öppnade, först corona, sen kriget som påverkade räntorna och inflationen, förklarar Caroline för Hänt.

Annons

Caroline Kejbert om Vasaloppet – imponerande tiden

När Hänt når Caroline är hon på strålande humör och ser verkligen fram emot våren som nu äntligen är på väg. Dessutom har hon precis åkt Vasaloppet med mycket imponerande resultat – speciellt med tanke på den korta förberedelsen.

– Jag började åka skidor i början på januari 2024 men jag borde nog ha satt igång när konstspåren öppnade redan i december. Men jag köpte mina skidor i december 2023, säger hon till Hänt och tillägger:

– Det där är jag i ett nötskal.

Trots detta så klarade hon hela loppet och gick i mål på 10 timmar och 58 minuter. Där stod Joacim och tog emot henne med öppna armar.

Caroline Kejbert om uppgörelsen – därför förlovar de sig inte

Men nu är hon alltså återställd och tillbaka på jobbet. Att kunna jobba med det hon älskar och dessutom så nära Joacim och barnen är något som passar Caroline perfekt och nu väntar en resa till Florida och sedan blir det vårbruk.

Annons

Men när det kommer till bröllop är det en fråga som ligger desto längre fram i tiden.

– Vi har inte diskuterat det så mycket. Alltså går han ner på knä så svarar jag ju JA alla dagar i veckan. Men det har hänt så mycket i våra liv de senaste åren, så vi känner väl lite så här att vi kan spara på något kul, säger Caroline och konstaterar:

– Vi har ju checkat av barn och hus och nu sommarstuga.

Dessutom har de en slags uppgörelse. Caroline och Joacim är inte sådana människor som bara förlovar sig och så går det tio år utan att något bröllop blir av.

– Nej alltså båda är ju tvärsäkra på att vi vill det. Men vi vill inte att det blir att vi förlovar oss och inte gifter oss på tio år, så vill vi inte göra. Utan förlovar vi oss så vill vi liksom gifta oss inom ett eller två år, säger Caroline och avslutar:

– Då vet man också vad det innebär och det innebär ju ganska mycket jobb också att ha ett bröllop. Så vi försöker vara lite strategiska i våran planering.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons