LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nya chockbilderna på Clint Eastwood – tvingas ta hjälp efter dödsryktet

08 maj, 2024 
Loke Westberg
En av Hollywoods största någonsin, Clint Eastwood, syns sällan till i offentligheten nuförtiden.
Nyligen deltog dock den 93-årige skådespelaren på ett talarevent i Kalifornien.
Chockbilderna visar nu den åldrade superstjärnan...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”Brand logo
Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”

Med filmer som Dirty Harry, A Fistful of Dollars och flera andra legendariska western-filmer i bagaget råder det ingen tvekan om att Clint Eastwood är en av Hollywoods allra största genom tiderna.

Flera känner säkert igenom honom med en pistol i handen, eftersom det är på det viset han pryder omslagen till flera av filmerna.

Ryktades vara död i höstas

Det har dock gått ett tag sedan den åldrade Clint Eastwood poserade för ett filmomslag. Faktum är att han knappt alls syns till längre, varken på filmomslag eller i verkligheten.

Att han håller sig undan rampljuset är inget nytt. Redan från det att han skaffade barn bosatte han sig långt ifrån Hollywoods hetluft på en ranch i Carmel mellan Los Angeles och San Fransisco.

– Vi var inte bortskämda, det var inte alls så, har Clint Eastwoods son Scott sagt tidigare om uppväxten.

Så sent som i oktober förra året ryktades det till och med om att skådespelaren skulle vara död, detta efter att Youtube-kanalen Military News laddat upp en video om det, något som Hänt tidigare rapporterat om.

Annons

Nu har western-stjärnan dock synts till, i vad som kallas för ”ett sällsynt framträdande.

Det är den brittiska tabloiden Daily Mail som skriver att den 93-årige skådespelaren har deltagit på ett talarevent i hemstaden Carmel-by-the-sea, Kalifornien, för drygt en månad sedan.

Evenemanget hölls av den kända naturvårdaren Jane Goodall och kallades Reasons for Hope. Clint Eastwood ska enligt tidningen ha följt eventet från raden allra längst fram i lokalen för att sedan som VIP-gäst träffa forskaren bakom scenen.

Se chockbilderna på Clint Eastwood

Med sig till evenemanget hade skådespelaren sin assistent, men trots det gråa håret och det åldrade utseendet var han tillräckligt pigg för att ta sig upp på scenen själv.

Nu visar bilder på Clint Eastwood, som fyller 94 år i slutet av maj, hur Hollywoods forna superstjärna ser ut på ålderns höst.

FOTO: X/Sergey_Dushevny/TT

Annons