LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Morgan Allings fru gravid med tvillingar – spydde rakt ut efter beskedet

08 maj, 2024 
Hedvig Tärnholm
Morgan Alling och hustrun Anna-Maria
Morgan Alling berättar om den stora chocken efter det överraskande beskedet att han skulle få tvillingar.
–Gick in på toaletten och spydde, berättar Morgan för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Morgan Alling om nerverna inför Moulin Rouge: ”Jättenervös”Brand logo
Morgan Alling om nerverna inför Moulin Rouge: ”Jättenervös”

Den mångfacetterade skådespelaren, regissören, författaren och programledaren Morgan Alling, 55, har precis landat efter en hektisk höst och vår där han medverkat i den kritikerrosade föreställningen Moulin Rouge på China teatern i Stockholm. Nu njuter han av lugnet och den extra tiden han får spendera med sin familj i det stora huset i Saltsjö-Boo, Nacka, som familjen flyttade till 2020.

Nu, omringad av kärlek och lugn, förbereder sig Morgan för sin kommande roll i Tomas Ledins bygdespel Höga Kusten – Sanningar och skrönor på sågverkens tid. Ursprungligen skulle hela familjen delta i äventyret då man behövde barn i föreställningen, men trots deras initiala entusiasm, ändrades planerna.

– De skrek ”Jaaa” men sedan ändrade de sig, så nu får jag åka ensam," skrattar Morgan.

Morgan, som själv växt upp under brokiga förhållanden, har bestämt format sin roll som pappa. Men inget kunde förbereda honom på chocken att vänta tvillingar.

Annons

Morgan Allings fru gravid med tvillingar: ”Det var en chock”

Morgan och Anna-Maria Dahl, 44, har varit ett par i 20 år och är idag lyckliga föräldrar till barnen Wille, 16, Love, 12, och tvillingarna Edvin och Alva, 7. Men det var när paret fick reda på att de väntade tvillingarna som familjelivet tog en överraskande vändning.

– Jag var inte alls beredd, jag kommer inte ens ihåg – jag fick en blackout. Jag gick in på toaletten och spydde sen kom jag ut och sa: "Jaha, då måste vi åka och titta på en ny bil” Men jag kommer inte ihåg detta, det var en chock, berättar han för Hänt med en blandning av humor och ärlighet.

Trots sin svåra uppväxt är Morgan fast besluten att ge sina barn en annan barndom. Han är angelägen om att de ska växa upp med kärlek och stöd, och han planerar sitt arbetsliv runt skolhämtningar och lämningar. Men barnen börjar se igenom de ständiga berömmen.

– Om man hela tiden säger ”Du kan allt, du är jätteduktig och fantastisk på allt du gör” – idag kan jag märka att barnen har genomskådat mig: ”Jag va ju inte bäst på fotboll du har ju ljugit för mig”, Säger han och skrattar.

Annons

Morgan välkomnar en ny familjemedlem

Morgan och Anna-Maria delar samma syn på föräldraskap, även om de har olika metoder. Hon är den försiktigare av de två, medan Morgan gärna ser att deras barn får utforska världen friare.

– Jag kan tycka att hon är mycket mer ank-mamma än vad jag är. Jag är mycket mer: ”Klart att ungen ska få klättra i trädet” Hon är lite mer harig än vad jag är men synen på hur vi ska vara med våra barn är 100% samma.

Familjen har också välkomnat en ny medlem, dvärgschnauzern Luna, som blev en gåva till sonen Love. Trots att det var meningen att Love skulle ta hand om Luna, har hon snabbt blivit hela familjens hund.

– Det var Loves present men det är hela familjens hund. Han är fantastisk med Luna men det har blivit mindre och mindre att han går ut med henne, skrattar Morgan och fortsätter:

– Men han sover med henne varje natt och hon vill bara sova med honom och är verkligen en Love-hund.

Morgan Allings liv är ett kalejdoskop av roller, både på och utanför scenen. Men oavsett var han befinner sig, är hans hjärta alltid med familjen.

FOTO: TT

Annons