LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dominika akut till sjukhus på grund av graviditeten: ”Kan sluta med döden”

08 maj, 2024 
När Dominika Peczynski var gravid med sonen Harry blev hon allvarligt sjuk och det var raka vägen in till akuten som gällde.
Nu berättar hon mer om händelsen i en intervju med Hänt.
– Stora delar av graviditeten låg ju jag på sjukhus, berättar hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Viktor Frisk tillsammans med 17 år äldre pojkvännen Andreas – får Malin Gramer att smältaBrand logo
Viktor Frisk tillsammans med 17 år äldre pojkvännen Andreas – får Malin Gramer att smälta

Dominika Peczynski, 53, har varit ett känt namn sedan början av 90-talet, när hon var del av musikgruppen Army of Lovers.

Sedan dess har hon haft en framgångsrik karriär som entreprenör och medverkat i en hel del tv-program, förra året fick vi se henne i Förrädarna och nu är hon aktuell i Sveriges Mästerkock VIP.

– Det var väldigt långa dagar när man håller på sådär. Man kanske är i studion vid sju på morgonen sen ska man sminkas och det tar två timmar... Så håller man på och bandar till klockan åtta på kvällen, så det är ett jävla springande. Alla knivar är också så sjukt mycket vassare än man någonsin haft hemma, så man skär sig hela tiden, berättar Dominika i en intervju med Hänt.

Annons
Deltagarna i Sveriges Mästerkock VIP.FOTO: TV4
Dominika intervjuas av Hänts Jennifer Iversen.FOTO: HÄNT TV
Annons

Dominika Peczynskis turbulenta tid med Anders Borg

Dominika har alltid jobbat otroligt hårt, och var tillbaka på jobbet redan en vecka efter att hon fött sitt första barn – dottern Hannah Bahri, 23. Hon har även sonen Harry, 12, tillsammans med exet Yoav Bartal.

Dominika är nu som känt tillsammans med Anders Borg, 56. Paret gifte sig 2018, men i juni förra året avslöjade Dominika på Facebook att paret tagit det gemensamma beslutet att skicka in en skilsmässoansökan till Tingsrätten.

”Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid”, skrev Dominika.

Men efter bara några dagar ångrade sig paret och Dominika försökte dra tillbaka sin ansökan. Men det gick inte och sedan dess är paret enbart förlovade, även om de ser sig själva som äkta makar.

Dominika Peczynski och maken Anders Borg.FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT

Dominika Peczynkski akut till sjukhus under graviditeten

Anders och Dominika har inga gemensamma barn, men Dominikas graviditet med Harry blev minst sagt händelserik.

Annons

Under intervjun får hon reagera på den här bilden:

– Ja där är jag ju väldigt höggravid, jag tror jag skulle föda vilken dag som helst, utbrister hon under intervjun.

Dominika får sedan frågan hur graviditeten var för henne och då avslöjar hon att den var väldigt jobbig och hon behövde ligga på sjuhus stor del av tiden.

– Inte i början, jag hade hyperemesis gravidarum, du vet när man bara kräks. Man kan inte dricka vatten ens. Så stora delar av graviditeten låg ju jag på sjukhus och fick vätske-ersättning, så nej det var jättejobbigt, säger hon till Hänt och fortsätter:

Annons

– Det är alltså ett sådant där extremt graviditets-illamående som kan sluta med döden, eller gjorde det förr för kvinnor. Innan man kunde ta in dem och ge dem dropp.

FOTO: TT

Annons