Dominika Peczynski ångrar skilsmässan med Anders Borg

Dominika Peczynski
Breaking

Dominika Peczynski ångrar skilsmässan med Anders Borg.
Makarna har däremot inte dragit tillbaka sin skilsmässa utan planerar att vara tillsammans men inte ingå äktenskap.
– Jag vill fortfarande vara ihop med honom, men inte som hans fru – utan hans tjej, säger Dominika Peczynski till Stoppa pressarna, enligt Expressen.
0:31

Efter reklamen: Steffo Törnquists framtidsbesked i Nyhetsmorgon – då går han i pension

(0:31)

Slå på ljud

Under onsdagen rapporterade Hänt om att Dominika Peczynski avslöjat att hon och maken Anders Borg skulle skiljas. En ansökan om skilsmässa var inskickad och nyheten var ute efter att Dominika berättat om beslutet på Facebook.

”Anders Borg och jag har gemensamt i dag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid.

Men nu, bara en dag senare går Dominika ut med att hon ångrat sig. I en intervju förklarar hon att hon var besviken på maken och då tog beslutet.

– Han gav mig ingen uppmärksamhet, jag blev sur och övertalade Anders att skilja sig, säger Dominika till Stoppa pressarna.

Skiljer sig men fortsätter att vara ett par

Makarna har däremot i skrivande stund inte dragit tillbaka sin skilsmässa utan verkar i nuläget trots återföreningen planera för att skiljas. Handlingar som Hänt har tagit del av visar att Dominika och Anders lämnade in en gemensam skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt den 22 juni, alltså samma dag som Dominika delade med sig av nyheten på Facebook.

– Jag vill fortfarande vara ihop med honom, men inte som hans fru – utan hans tjej, säger Dominika Peczynski.

Vidare förklarar hon hur pandemin förändrade makarnas relation sinsemellan.

– Självklart gick det oss på nerverna. Plötsligt satt vi i samma arbetsrum i vår våning under åtta timmar varje dag. Anders hade tidigare haft sitt arbetsliv och jag mitt eget kontor. Sedan såg vi fram emot att träffa varandra på kvällarna. Istället blev det en ständig frustration och irritation, säger Dominika och fortsätter:

– Alla i ett äktenskap kan ha en fnurra på tråden, men jag kände att Anders inte längre uppmärksammade mig som kvinna och jag kände mig förminskad.

Sanna Nielsens lycka över familjelivet – egna orden om mammarollen: ”Magiskt”

Se klippet här!

Oklarheten kring Dominika Peczynski och Anders Borgs framtid

Enligt Dominika togs beslutet om att skiljas så sent som under tisdagskvällen efter att hon inte känt sig sedd av maken Anders. Han ska då ha prioriterat att läsa tidningar på sin ipad istället för att umgås med Dominika vilket ledde till att hon fattade beslutet om att skiljas och fick igenom ansökan snabbt med bekräftelse via Bank-id.

Under intervjun berättar Dominika att hon ska ha ringt till Stockholms tingsrätt för att dra tillbaka skilsmässoansökan, samtidigt som hon säger att hon vill att duon endast ska vara tillsammans som pojkvän och flickvän. Vad som sker framöver återstår helt enkelt att se.

Hänt söker Anders Borg och Dominika Peczynski.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!