LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Filip Lamprecht och Katia Mosally fann varandra i Förrädarna 2023

25 sep, 2023 
Filip och Katia i Förrädarna 2023
Filip Lamprecht och Katia Mosally är två av deltagarna i TV4:s nya storsatsning Förrädarna.
I programmet delar dessa två en hemlighet – och även efter att kamerorna slocknat har de hörts.
– Han är supergullig, säger Idol-profilen till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Katia Mosally Sverige: ”Paus”Brand logo
Därför lämnar Katia Mosally Sverige: ”Paus”

Det var i våras som TV4 avslöjade att tittarna kommer att få se ett helt nytt program under hösten. Deras nya satsning Förrädarna hade premiär för ett par veckor sedan och verkar ha blivit en riktig succé. I programmet deltar 18 kända profiler, de bor tillsammans på Häringe slott och utsätts för ett tufft psykologiskt och socialt spel.

Tre av deltagarna har tilldelats rollen som förrädare och dessa gör allt i sin makt för att inte bli avslöjade av de andra deltagarna, som alltså är trogna.

Förrädarna är inga mindre än Let's dance-vinnaren Filip Lamprecht, 26, skådespelaren Mi Ridell, 55, och Idol-jurymedlemmen Katia Mosally, 36.

Filip Lamprechts offentliga hälsning till Katia: ”Glömt svara dig”

I det senaste avsnittet lyckades de trogna deltagarna för första gången rösta ut en av förrädarna. Det blev då Filip som fick lämna programmet. En som blev rejält chockad när han avslöjade sin identitet var komikern Johanna Nordström, 27, som kom väldigt nära Filip under inspelningarna.

Annons

– När han säger att han är förrädare, då känns det som att jag har blivit sol-och-vårad. Jag känner mig så fruktansvärt lurad, säger Johanna i Förrädarna.

Med anledning av att han tvingats lämna programmet hade Filip Lamprecht en frågestund på Instagram i helgen. Under denna pratar han om sin relation med Johanna.

– Johanna hade jag träffat innan men har lärt känna bättre efter programmet. Jag tycker att Johanna är en superperson, säger Filip.

Johanna Nordström är dock inte den enda person som Filip fann under inspelningen av Förrädarna 2023.

– Katia, vi skulle ses? Men jag insåg nu att jag glömt svara dig. Så jag svarar dig här nu, kan du ses i veckan?

Katia Mosally om relationen till Filip Lamprecht efter Förrädarna 2023

Filip och Johanna hade alltså träffats redan innan mötet på Häringe slott, men Filip och Katia Mosally blev vänner där och då. När Hänt når Idol-jurymedlemmen berättar hon om sin vänskap med kändissonen.

Annons

”Jag och Filip har försökt att ses på en kaffe och catch-up i maj och sen alltsedan jag kommit tillbaka till Sthlm i augusti, men vi har båda haft fullt upp. Vi ska testa igen nästa vecka eftersom det är kval i Idol denna. Håll tummarna för oss. Han är supergullig. Sån fin person”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

I programmet syns Katia ofta ihop med tullinspektören Olivia Karlsson, 26, som medverkar i Gränsbevakarna Sverige på discovery+. För Hänt berättar Katia att de är vänner än idag.

”Annars har jag jättebra kontakt med Olivia. Vi snackar jätteofta och hängde senast i helgen”, skriver hon.

Förrädarna sänds lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: TV4 play

Annons