LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför ville gruppen rösta ut Filip Lamprecht – sanningen bakom kulisserna

16 sep, 2023 
FILIP LAMPRECHT
Deltagarna i Förrädarna blir bara färre och färre efter att gruppen vecka efter vecka råkar rösta ut trogna spelare.
Deltagaren Feime Ileso var helt rätt ute men lyckades inte förvisa Filip Lamprecht.
– Det var väldigt frustrerande, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens skada i Fångarna på fortet: ”Blod överallt”Brand logo
Kristin Kaspersens skada i Fångarna på fortet: ”Blod överallt”

TV4:s nya storsatsning Förrädarna har mötts av mycket positiv respons av svenska folket. Spelet går ut på att de trogna i gruppen ska lista ut vilka tre personer som är förrädare. De som är utvalda till förrädare är deltagarna Mi Ridell, 55, Katia Mosally, 36, och Filip Lamprecht, 26.

Men att lista ut vem som ljuger och vem som talar sanning är inte alltid så lätt och det har inte börjat särskilt bra för de trogna spelarna. I tre omgångar i rad har de råkat försvisa "sina egna", något som börjar röra upp känslor i gruppen.

I kvällens avsnitt var de däremot rätt ute. Deltagaren Feime Ileso, 35, var helt säker på att Filip Lamprecht inte var någon att lita på. Men hur kunde han vara så säker?

Därför ville gruppen rösta ut Filip Lamprecht

När Hänt når Feime berättar han vad det var som gjorde honom så säker på sin sak.

Annons

– Det var ju först Dominika som hoppade på honom litegrann och jag kände ju att hon rök ju för att han inte ville att hon skulle anklaga honom igen. Så det var ju en stor grej, det var ett misstag av honom att ta henne där och då. Hon hade ju bara droppat hans namn liksom, säger Feime till Hänt och fortsätter:

– Men sedan var det ju det att han aldrig hade sagt att han var trogen, alltså han vägrade ju typ säga det och det tyckte jag var konstigt. Där och då tänkte jag att det bara var ett spel, men nu när jag sett det vet jag ju att han tyckte det var jobbigt.

Feime Ileso om situationen: ”Frustrerande”

Hur var det för dig att ni inte fick med er hela gruppen att rösta på Filip?

– Det var väldigt frustrerande, det var det ju. För när vi går in där så har jag ju mig, Marko och Jenny och så har vi några som säger att de ska göra det men gör inte det. Det känns lite som att de kastar röster till lite höger och vänster, säger Feime och fortsätter:

– Men jag kände ju mig väldigt säker. Alltså går man på någon så där hårt och har fel, då ryker man ju liksom. Så jag kände mig väldigt säker. Jag var villig att ta den risken till hundra procent.

Feime poängterar att allt är ett spel och Filip blev en god vän under inspelningarna. Så att han ville rösta ut honom hade enbart med spelet att göra.

Hade du något emot Filip?

– Nej, tvärtom! Det är bara ett spel.

FOTO: TV4

Annons