LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Plura bedragen – varningen efter att sanningen kommit fram: ”Se upp”

08 maj, 2024 
Loke Westberg
Oturen ser inte ut att ta slut för rock-legendaren Plura.
Tidigare i år berättade han om sin kamp mot hälsoproblemen, nu har den folkkära artisten även råkat ut för identitetsstöld.
”Bedragaren är i farten”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Plura Jonsson – hon är artistens hemliga kändiscrushBrand logo
Plura Jonsson – hon är artistens hemliga kändiscrush

Genom en lång och framgångsrik karriär med rockbandet Eldkvarn och som soloartist har Per ”Plura” Jonsson, 72, gjort sig till en folkkär figur i den svenska offentligheten.

Under de senaste åren har han även kombinerat sitt stora musikintresse med passionen för matlagning och varit huvudperson i TV3-programmet Pluras kök och även varit med i TV4-programmet Så mycket bättre.

Utöver hans succé i tv-rutan har Plura fortsatt att ägna sig åt musiken och sommaren 2023 var en avkedsturné inplanerad med bandet Eldkvarn.

Orsaken till inställda turnén

Bandet tvingades dock att ställa in den stora avskedsturnén eftersom att Pluras ryggsmärtor satte stopp.

Tanken var då att turnén istället skulle genomföras kommande sommar, men tidigare i år berättade Plura att hans hälsoproblem är långt ifrån över.

– Hälsan har aldrig varit så dålig som nu. Jag har ont, det är ryggen det är allt möjligt. Artros, och här har jag karpalt (Karpaltunnelsyndrom) så den är halvt förlamad, alltså nedre delen av handen, sen har jag ömma revben, förmodligen knäckta, och problem med ryggen, sa han i podcasten Nemo möter en vän.

Annons

Vad ryggsmärtorna beror på är heller inte klarlagt. Enligt Plura har läkarna inga konkreta svar vad det är han har drabbats av.

Plura varnar sina följare: ”Se upp”

Och oturen ser inte ut att sluta vid hälsan för den gode Plura. Nu delar han en bild på sin Instagram som föreställer en skärmdump av ett konto som utger sig för att vara honom.

Till bilden skriver han:

”Bedragaren är i farten. Se upp för falska meddelanden och anmäl gärna kontot. Plura.”

Han har även ritat ett kryss och skrivit ”fake” över den delade skärmdumpen.

I kommentarsfältet under bilden beklagar sig Pluras följare och bekräftar att de anmält kontot. Något som förhoppningsvis ska leda till att kontot stängs av.

”Finns bara en Riktig Plura. Kram”, skriver en följare.

Samtidigt vittnar en användare om att personen fått en meddelandeförfrågan av ett konto som utger sig för att vara rock-legendaren. Om det är samma konto som Plura delat framgår inte.

”Jag har fått en förfrågan som ska föreställa en inbjudan till en chatt med dig …. såna här falska inbjudningar nappar jag inte på… fast visst är det frestande”, skriver användaren.

FOTO: TT

Annons