LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Månsson Colt kär i sin kollega – känsliga triangeldramat: ”Trassligt”

07 maj, 2024 
Loke Westberg
Trädgårdstider-programledaren Pernilla Månsson Colt och maken Stellan har varit ett par i 25 år.
Men det var minst sagt under kaotiska former som de träffades...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Åbergs bästa citat från Sällskapsresan-filmernaBrand logo
Lasse Åbergs bästa citat från Sällskapsresan-filmerna

Pernilla Månsson Colt, 57, har under årens lopp blivit ett välkänt ansikte för SVT-tittarna.

Hennes framgångssaga tog fart med SVT-programmen Husdrömmar, och Husdrömmar Sicilien, men framförallt har hon gjort sig känd som programledare för succén Trädgårdstider.

På det privata planet lever hon med maken Stellan Colt, 59. De har nu varit gifta i 25 år, men det har inte alltid varit en dans på rosor. Nu berättar hon om den komplicerade starten i en öppenhjärtig intervju med Icakuriren.

Pernillas trassliga kärlekssaga med Stellan

De två träffades i produktionen för SVT:s nöjesprogram Centralen som sändes mellan åren 1996 och 1997. Det vill säga strax efter det att hon programlett Melodifestivalen för första gången 1995.

– Jag träffade Stellan på jobbet. Vi gjorde en fredagsunderhållning som hette Centralen och han spelade trummor i husbandet. Jag hade komplex, de var Malmös coolaste musiker och jag kände mig som en landsortstjej. Men så dök Stellan upp. Han hade fräknar, superlockigt hår och såg jätteglad ut. Jag tror jag blev smällkär på en gång, säger Pernilla Månsson Colt till tidningen.

Annons

Vad som gjorde deras kärlek komplicerad till en början var att vid tillfället hade både hon och Stellan sina respektive partners. Dessutom hade Stellan två barn, ytterligare en omständighet som försvårade parets första tid tillsammans.

– Starten blev trasslig men i år har vi varit gifta i 25 år så det var väl meningen. Vi bröt inte upp våra relationer lättvindigt och i onödan.

Pernilla om sitt åldrande: ”Skonsamt”

Med andra ord har paret levt ett långt liv tillsammans sedan jobbflörten och Pernilla har tidigare berättat om hur hon ser på sitt åldrande.

– Jag kan se zombielik ut om jag inte sminkar mig och har en allmänt blek dag. Nästan genomskinlig, sa hon till Amelia tidigare i år om sitt nya utseende.

Där förklarade hon även valet att anamma sitt naturliga gråa hår och färga det helt.

– Jag kan inte se ut som 30 och vill inte göra det heller. Det finns ingen poäng med det. Inte heller känner jag mig som en 57-åring, för hur är en 57-åring? Än så länge har det varit skonsamt att bli så gammal som jag är, sa hon till tidningen i våras.

Även maken Stellan Colt är ett fan av hennes nya utseende.

– Stellan har sagt att jag är snygg i håret, förklarar Pernilla glatt.

FOTO: SVT, Tommy Holl/TT

Annons