LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Månsson Colt om att åldras i tv: ”Sprutat mig full med fillers”

19 mar, 2024 
Linn Seipel
pernilla månsson colt make stellan colt trädgårdstider
En ny säsong av Trädgårdstider nalkas runt hörnet.
Nu berättar programledaren Pernilla Månsson Colt om att åldras i tv – och varför hon valde att sluta färga håret.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den nya säsongen av populära SVT-programmet Trädgårdstider har premiär 19 mars. Ett välbekant ansikte där är programledaren Pernilla Månsson Colt, 57, som nyligen beslutat sig för att sluta färga håret och anamma sitt naturliga gråa/vita. Något hon beskriver som skönt – men inte helt lätt alltid.

Trädgårdstider-Pernilla Månsson Colt anammar sitt gråa hår: ”Kan se zombielik ut”

– Jag kan se zombielik ut om jag inte sminkar mig och har en allmänt blek dag. Nästan genomskinlig, säger hon om nya utseendet, till tidningen Amelia. Hon berättar vidare:

– Nu får jag löpa linan ut och ha det så här. Jag kan säga att det kräver att jag sminkar mig. Förr kunde jag gå osminkad till jobbet, men nu måste jag ta på mig ett litet ”face” för jag är på riktigt totalt färglös.

Men Pernilla har inte varit oförberedd på denna dag, tvärtom. Hon hittade gråa hår redan i 20-årsåldern och har sett på både mamma och morfar vilken genpool hon tilldelats på den fronten. Men att åldras i tv är inget hon har något emot – än så länge.

Annons

Pernilla Månsson Colt: ”Jag kan inte se ut som 30 och vill inte göra det heller”

– Jag kan inte se ut som 30 och vill inte göra det heller. Det finns ingen poäng med det. Inte heller känner jag mig som en 57-åring, för hur är en 57-åring? Än så länge har det varit skonsamt att bli så gammal som jag är. Ge mig tio år till. Då kanske jag har lämnat tv-rutan och förfaller i ett mörkt rum. Det kan också hända att jag har sprutat mig full med fillers, säger hon till tidningen.

I samma intervju berättar Pernilla att hon till sin stora glädje och förvåning blivit fullkomligt överröst med komplimanger på sina sociala medier, efter att hon visat upp sin nya hårfärg. Även maken Stellan Colt, 59, är ett fan av det nya utseendet.

– Stellan har sagt att jag är snygg i håret.

FOTO: SVT, Instagram

Annons