LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför slutar Pernilla Månsson jobba med Tareq Taylor: ”Ohållbart”

03 mar, 2024 
AvPontus Varg
tareq taylor trädgårdstider
Trädgårdstider är ett av SVT:s populäraste program.
Nu talar Pernilla Månsson Colt ut om Tareq Taylors avhopp.
– Blev ohållbart, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia StåhlBrand logo
Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia Ståhl

”Det här året så måste jag tyvärr på grund av logistiska skäl meddela att jag inte kommer att vara med i Trädgårdstider nästa år”, skrev Tareq på Instagram.

Det blev femton säsonger av det populära programmet för tv-kocken. Tareqs avhopp handlade om logistik, han har blivit sambo med Sofia Ståhl i Saltsjö-Boo strax utanför Stockholm.

”Ohållbart att spela in Trädgårdstider flera gånger i veckan i Skåne”

Programledaren Pernilla Månsson Colt, 57, säger till Aftonbladet om tv-kockens avhopp:

– Vi blev ju tyvärr av med vår kock Tareq Taylor. Han bestämde sig för att han trodde på kärleken och flyttade till Stockholm. Då blev det ohållbart att spela in Trädgårdstider flera gånger i veckan i Skåne. Det är fullt förståeligt.

Annons

– Vi har en ny dansk kock nu som heter Adam och det har inte varit så tokigt. Saknaden efter Tareq är förstås jättestor, han har blivit som en brorsa för oss alla. Men när det kliver in en ny person händer det något med dynamiken i en grupp. Vi har fått jättemycket energi av den där dansken och det har också tagit jättemycket energi för att förstå vad han säger, säger Pernilla till tidningen.

FOTO: Andreas Rydbacken / Skärmdump

Annons