LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagge säger sitt om Anders beteende – kräver en förändring

07 maj, 2024 
Linn Seipel
johanna lind bagge anders
Johanna Lind Bagge och Anders Bagge verkar överens om de mesta – förutom kanske i denna punkt?
– Det är lite som en terapi, säger hon till Hänt om makens beteende.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge: Därför saknas Anders på röda mattanBrand logo
Johanna Lind Bagge: Därför saknas Anders på röda mattan

Hundfanatikerna Johanna Lind Bagge, 52, och Anders Bagge, 56, gifte sig 2018 men har känt varandra länge. Faktum är att de träffades för första gången för över 20 år sedan, men då var de båda i en relation. När separerade Anders sedan fick höra att även Johanna blivit singel så höll han sig inte för att höra av sig.

– Jag ringde upp och sa: ”Ska vi fika först eller ska vi gifta oss direkt? Jag vet inte!”. Och så skrattade hon, och hon var lite svår att övertala men jag tjatade mig in, har Anders Bagge tidigare i en intervju med Hänt.

Anders kom att få både fika och bröllop, och än idag kilar paret stadigt! De har till och med kommit in i den där fasen där man kan bita ifrån lite kärleksfullt, när man kanske tycker att de beter sig lite oönskat.

Annons

Johanna Lind Bagges om maken Anders Bagges scenskräck

Hänt stötte nämligen på Johanna, utan sin Anders – men med nära vännen Kishti Tomita, 60, på premiären för filmen Arthur The King under tisdagen. Dä gav sin älskade make en liten pik.

Anders uppträdde nämligen med sin nya låt i Nyhetsmorgon i söndags, han var inte helt nöjd med framträdandet vilket ledde honom in på att han lider av scenskräck. På frågan om hon stöttar sin make på något sätt i detta så verkar det som att hon tycker han förstorar det hela lite – för han klarar ju allt så galant!

– Han klarar det där så himla bra. Jag tror också lite grann att ibland så måste man bara säga det för att det är lite som en terapi liksom, säger Johanna Lind Bagge till Hänt.

johanna lind bagge och kishti tomita
Johanna Lind Bagge och Kishti Tomita var på ett strålande humör!

– Har man sagt det så blir det bättre. Om man pratar om det så blir det ju bättre.

– Ja, men lite så, säger Johanna och tillägger:

– Så nej, det där sköter han så himla bra själv. Annars får vi göra så här att vi skickar med en Kishti! För då går allting så himla mycket bättre. Både du och jag kan vara med, då kan det inte gå fel!

FOTO: Karin Törnblom/TT, HäntAnnons