ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så träffades Anders Bagge och Johanna Lind Bagge – hela kärlekssagan

16 feb, 2022 
Andes Bagge och Johanna Lind Bagge
Anders Bagge är en av Sveriges mest folkkära musiker.
Han lever ihop med sin fru Johanna Lind Bagge.
Frågan är, hur träffades de?
Det avslöjar Anders Bagge nu för Hänt!
Annons
Anders Bagge och Johanna Lind Bagges kärlekssagaBrand logo
Anders Bagge och Johanna Lind Bagges kärlekssaga

När SVT avslöjade vilka artister som tävlar i Melodifestivalen 2022 så visade det sig att Anders Bagge, 54, är en av dem. Och denna gång som artist, inte som låtskrivare. Eller ja, både och, för han har ju varit med och skrivit låten också, som har titeln Bigger Than The Universe.

Anders Bagge har ett enormt stöd från tittarna och blev snabbt favorittippad innan svenska folket ens hunnit se hela startfältet.

Ett annat stöd som Anders Bagge håller kärt är sin fru Johanna Lind Bagge, 50. Vem är hon och hur träffades de?

Vem är Anders Bagges fru Johanna Lind Bagge?

Johanna Lind Bagge arbetar som utbildare inom hud- och skönhetsvård. Hon är bland annat känd för att ha blivit vald till Fröken Sverige år 1993, och då samma år representerade Sverige i internationella skönhetstävlingen Miss Universum, i vilken hon landade på en 16e plats.

Annons

Anders Bagge avslöjar hur han träffade sin fru Johanna

Anders och Johanna har levt många år tillsammans, men de har känt varandra ännu längre. Hur träffades de?

– Vi har känt varandra i säkert över 20 år. Och träffades lite sådär för 20 år sedan som vänner. Men jag släppte nog aldrig tanken, det där var en trevlig tjej och vilken liten stjärna tänkte jag, avslöjar Anders Bagge för Hänt i en intervju.

Anders berättar även att det är svårt att inte tycka om Johanna för att hon är en så fantastisk person.

– Det är svårt att inte tycka om Johanna. Hon är en sån bra tjej. Sedan var det en liten ekorre som viskade i mitt öra om att hon var singel. Så jag ringde upp till henne och sa så här: ”Du skev till mig en gång att om jag någon gång blir singel då vette tusan, men det kommer jag aldrig bli”, säger Anders Bagge till Hänt och fortsätter:

Annons

– ”Jaha”, sa jag, jag är ju såhär långsiktig, så jag gick ju och väntade. Så det var den här ekorren som sa det. Jag ringde upp och sa: ”Ska vi fika först eller ska vi gifta oss direkt? Jag vet inte!”. Och så skrattade hon, och hon var lite svår att övertala men jag tjatade mig in.

Det var alltså inte så enkelt för Anders Bagge att charma Johanna, men till slut gick det – hela vägen till att det blev bröllop!

– Jag tjatade mig in hela vägen till kyrkan, efter var jag helt svimfärdig. Vilket jävla långt race för att få stoppa en liten ring på fingret.

Stort grattis till kärleken!

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Karin Törnblom/TT

Annons