ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Dante Zias stöd till bror Oscar Zia efter floppen i Melodifestivalen 2022

11 feb, 2022 
Kocken Dante Zia och Oscar Zia
Efter att den första deltävlingen i Melodifestivalen 2022 gått av stapeln fick programledaren Oscar Zia motta en hel del kritik.
Nu kliver Oscars bror, kocken Dante Zia, fram och stöttar med fina ord.
– Imponerad över hur Oscar lyckades hålla ihop, säger Dante till Hänt.
Annons
Därför tackade Oscar Zia ja till rollen som programledare för Mello 2022Brand logo
Därför tackade Oscar Zia ja till rollen som programledare för Mello 2022

Efter ett års längtan är Sveriges största musiktävling Melodifestivalen 2022 i full rulle. Programledare för showen i år är artisten Oscar Zia, 25.

Fiaskot i Melodifestivalen 2022 – kritiken mot Oscar Zia

Efter att första deltävlingen gått av stapeln var tittarna allt annat än nöjda. Bara några minuter in i programmet stod det klart att Melodifestivalen-appen låg nere, vilket resulterade till att tittarna inte fick möjlighet att ”hjärtrösta”. Under kvällens gång var det alltså endast telefonröster som räknades.

Det blev en stressig kväll för Oscar som skulle hantera allt kaos. Vissa tyckte han klarade kvällen med bravur, och andra inte.

En märkbart nervös Oscar blev kändes mer och mer stressad under kvällen, vilket i sin tur ledde till en hel del missar av honom som programledare.

Annons

Men som tur är har ju faktiskt Oscar fem veckor på sig att bli varm i kläderna. Oscar ska nämligen leda hela turnén, som är tre deltävlingar till, semifinal och sedan final.

Dante Zias enorma stöd till sin bror Oscar Zia – efter floppen i Melodifestivalen

En person som inte fanns på plats under den första deltävlingen, men såklart stöttade på distans, var Oscar Zias bror Dante Zia, 28, som är en känd tv-kock. Dante tyckte inte det var en flopp, tvärt om.

”Jag tyckte Oscar gjorde en strålande insats. Jag satt och skrattade högt flera gånger i tv-soffan samtidigt som jag både var stolt och imponerad över hur Oscar lyckades hålla ihop programmet!”, skriver Dante i ett meddelande till Hänt. Han fortsätter:

”Och såklart kommer jag sitta bänkad på lördag för deltävling 2, dessvärre på distans från Riksgränsen”.

Vad gör Dante där? Han berättar för Hänt att han ska jobba som köksmästare på restaurang Meteorologen. Så kul för honom!

Men trots det långa avståndet mellan Riksgränsen och Stockholm, där Mello utspelar sig ska Dante försöka närvara fysiskt någon gång.

”Jag ska försöka komma ner och se någon deltävling!”, avslutar Dante till Hänt.

Melodifestivalen sänds på lördagar klockan 20.00 på SVT och finns då även tillgängligt att streama på SVT Play.

FOTO: TV4, Robin Lorentz-Allard/TT

Annons