LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Åkerman vägrar skaffa fler barn – beslutet efter förstfödda sonen

08 maj, 2024 
Malin Åkerman leder årets Eurovision Song Contest. När Hänt pratade med henne i december berättade hon om familjen, och varför hon inte vill ha fler barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Svensk-amerikanska skådespelaren Malin Åkerman, 45, är aktuell som programledare i årets upplaga av Eurovision Song Contest 2024, ett uppdrag hon gör ihop med folkkära Petra Mede, 54.

På den privata fronten har Malin de senaste 22 åren varit bosatt i LA, USA, och är gift med skådespelaren Jack Donnelly, 38. De två har inga gemensamma barn men Malin har sonen Sebastian Zincone tillsammans med ex-maken Roberto Zincone.

När Hänt i december 2023 träffade Malin på premiären inför Ett sista race, berättade hon om hur det är att vara tillbaka i Sverige, och varför hon inte vill ha fler barn.

Malin Åkerman om att åka hem till Sverige med maken och sonen

På premiären dök Malin upp med Jack och Sebastian.

Annons

– Ja, son och mannen, de kommer inte förstå ett ord men det kommer vara kul ändå, tror jag, sa hon då.

Malin förklarade i samma veva att de inte pratar svenska.

– Min son förstår lite grann, men mannen inte så mycket, nej.

Trots det spenderar familjen mycket tid i Sverige.

–Ja, men det har alltid varit hem på somrarna. Min pappa bor ju kvar här och min mamma bor kvar, så vi kommer så ofta vi kan och hälsar på. Pappa bor nere i Falsterbo och mamma bor på Gotland.

Därför vill Malin Åkerman inte ha fler barn

Malin träffade maken Jack tack vare hennes syster, Jennifer Åkerman, som introducerade de två. Vid tidpunkten då Hänt träffade Malin var Jennifer gravid, något skådespelaren var överlycklig för.

– Ja! Det är jättekul, jättespännande!

Blir du sugen på barn själv?

– Nej, det blir jag inte, sa Malin då bestämt och skrattade:

– Min son är tio år gammal nu, så nu har vi gått förbi det där stadiet. Nu får jag bara låna alla mina syskonbarn. Så det är underbart!

FOTO: Instagram / TV4Play

Annons