LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Zayera fann kärleken under Robinson – fick dölja allt: ”Höll det hemligt”

08 maj, 2024 
Robinson-Zayera träffade sin kärlek bara en och en halv vecka innan hon begav sig till Filippinerna!
För Hänt avslöjar hon nu hur det egentligen gick till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagareBrand logo
Vår tid är nu-Charlie Gustafsson hissar och dissar årets Robinson-deltagare

Zayera Khan, 49, är en av årets Robinson-deltagare. När Hänt når henne berättar hon om hur hon träffade sin nuvarande flickvän – bara en och en halv vecka innan inspelningarna startade!

Zayera om att träffa kärleken under Robinson: ”Dramatiskt”

Zayera berättar att hon en kväll var ute med en grupp vänner, då hon fick syn på sin nuvarande flickvän. Efter det träffades de igen, på en ”inofficiell dejt”, strax innan det att Zayera skulle bege sig iväg för att medverka Robinson.

– Jag berättade för henne att nästa vecka ska jag åka till Robinson, så det var inte så bra tajming att börja dejta för jag skulle vara borta på okänd tid, säger hon och fortsätter:

– Vi hann bara träffas i en och en halv vecka innan jag flög iväg, så det var ju dramatiskt. Man bara ”Shit, vad ska hända nu?”

Annons

Väl på ön hörde Zayera av sig en sista gång.

– Jag lämnade ett meddelande innan jag lämnade in mobilen och sa att vi hörs när vi hörs.

Zayera behövde hålla det hemligt under Robinson

Hur kändes det under inspelningarna? Kunde du berätta för de andra deltagarna?

– Jag höll det hemligt, jag kände att det var för tidigt för att säga någonting. Jag tror att jag nämnde det för någon, jag sa det försiktigt att jag hade träffat någon innan jag åkte iväg, men att det inte hann bli någonting. Så jag var jätteförsiktig, säger hon och fortsätter:

– Jag tänkte på det och undrade hur det skulle bli när jag kom hem. Men det var ingen relation så det var svårt att förvänta sig någonting, jag fick leva med ovissheten.

Men när Zayeera väl lämnade Robinson var det till en stor glädje.

– När jag kom hem och fick mobilen hade jag fått jättemycket meddelanden från henne. Jag blev väldigt rörd och överraskad av de meddelanden jag hade fått av henne. Jag tänkte att jag vill dejta henne!

FOTO: TV4

Annons