LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Storbråket i Robinson som TV4 inte visar – deltagarens ångest: ”Trauman”

07 maj, 2024 
I kvällens avsnitt av Robinson tar Zayera ut sin ilska på Pelle – något som hon förvisso ångrar. Men bråket är dock fortfarande inte löst.
– Det är han som är en liten drama-queen nu, säger Zayera till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”Brand logo
Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”

Pilkastningen var en tävling som Zayera Khan, 49, verkligen hade sett fram emot och som hon såg som en väldigt rolig gren.

Men lyckan varade inte länge.

Redan efter första omgången var hon klar, eftersom Pelle Flod, 29, valde att låta henne kliva av. Detta eftersom hon inte tävlade för att vinna.

Det här kom att bli konsekvenser för Pelle och i kvällens avsnitt tar Zayera upp problemet med honom. Hon berättade bland annat att hon kände sig kränkt då det var en tävling som hon faktiskt tyckte var jätterolig.

Zayera ångrar sig – efter utspelet mot Pelle

Men dessa uttalanden väljer hon nu att ta tillbaka.

Ångrar du dig?

– Alltså jag tänker såhär, man ska aldrig säga att jag har rätt att säga dåliga ord om en annan människa. Det var fel av mig att kalla honom idiot, jävla unge, det ångrar jag och tycker inte att jag borde ha sagt det, säger hon till Hänt och fortsätter:

Annons

– Alltså min ilska är missriktad. Det är olika saker, det ena är att alla är utsatta, det andra är att jag känner mig som en måltavla. Det tredje är att jag känner mig utpekad av honom för det är han som är “mastermind”. Jag har inte rätt att kalla människor för de orden, jag tycker att man alltid ska vara respektfull. Men jag överreagerade, jag flippade ut, jag kokade över och det var fel.

Zayera menar att hon egentligen var sur på själva tävlingsreglerna.

– Det jag var arg på var ju egentligen tävlingsreglerna. Det borde ha varit en vanlig tävling där man åker ut om man bommar. Det var ju flera som bommade första omgången. De borde bara åkt ut ur omgången. Jag såg ingen logik och då tog jag det personligt.

Zayera och Pelle bryter helt efter Robinson

Någon vänskap eller kontakt mellan Pelle och Zayera finns dock inte idag.

– Nej! Vi är inte vänner, säger Zayera och fortsätter:

– Vi har som sagt träffats två gånger och vi har haft varandra på Instagram. Men i helgen märkte jag att han avföljt mig och vi har en WhatsApp grupp som han har gått ut ur nu. Så ja, det är han som är en liten drama-queen nu.

Annons

Har du sagt förlåt till Pelle?

– Ja, jag tror att de klippte bort det. Men man ser ju i dagens avsnitt att jag snackar med Maureen. Med Pelle sa jag förlåt dagen efter. Men det kom inte med, det kan vara så att jag gjorde det när kamerateamet inte var där. Vi berättade för varandra vad vi tycker och känner och han erkände ju hur falsk han är, säger Zayera och fortsätter:

– I efterhand har vi träffats två gånger och han har erkänt hur falsk han var. Men då på stranden höll han ju masken som fan och bara sa att det är jag som tycker han är falsk. Men nu efteråt in real life har han erkänt för mig.

Pelles ord om situationen – som tittarna inte fick se

När Hänt når Pelle ger han sin bild av situationen.

”Jag har släppt det som man ser i programmet och gått vidare! Zayera sa dock en del mycket hårda grejer till mig och gustav när kamerorna och resterande deltagare ej var nära gällande trauman vi upplevt i våra barndomar, vilket verkligen var över gränsen för vad som är ok att säga till en medmänniska. Så på grund av de sakerna så har jag ingen kontakt med henne idag.”, skriver Pelle i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Men önskar henne den inre frid jag tror hon saknar”

FOTO: TV4

Annons