LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Amanda Jonegård och Sergio Rincón har fått barn

09 maj, 2024 
Amanda Jonegård och Sergio Rincón har blivit föräldrar. Love is blind-paret välkomnade sonen Ralf. ”En fantastisk förlossning”, skriver Amanda på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Sernholt tvingas lämna intervjun – avbryts av tvillingsönernaBrand logo
Marie Sernholt tvingas lämna intervjun – avbryts av tvillingsönerna

Under återträffen av Netflix-programmet Love is blind avslöjade Amanda Jonegård, 34, och Sergio Rincón, 38, att de väntade barn.

Nyheten blev en rejäl snackis och chockade de andra deltagarna.

Nu har paret äntligen blivit föräldrar.

I måndags föddes sonen Ralf och Amanda delar med sig av bebislyckan på Instagram.

Sergio har ett barn sedan tidigare

”I måndags välkomnade vi vår lilla pojke Ralf till världen. Han är en så söt liten pojke som fyllt våra liv med kärlek från första stund”, skriver hon och delar ett foto på den nyfödda sonen.

”Vi är så förtjusta i honom”, fortsätter Amanda.

Sergio Rincón har tidigare bekräftat ryktet att han är pappa till ett okänt barn, något som uppdadgades bara två månader in i parets graviditet.

– Jag har hela tiden tänkt att de två sakerna inte behöver hänga ihop. Men det känns viktigt för mig att ha en fin kontakt med barnet, det vill jag verkligen ha. Just nu är allt väldigt nytt och vi har inte träffats, men jag hoppas att det kommer funka fint, har hon tidigare sagt till Mama.

Annons