LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Britney Spears fördes ut halvnaken från hotell efter storbråk – stjärnan skadad

08 maj, 2024 
Erika Svensson
Hur mår Britney Spears egentligen?
Den frågan har gäckat omgivningen i flera år och nu är oron värre än någonsin efter att stjärnan fått ett psykiskt sammanbrott på ett hotell!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”Brand logo
Filip Bergs panik i Björnzone: ”För sent att dra mig ur”

Britney Spears, 42, har i över tre år varit i ett rättsligt bråk med sin pappa Jamie Spears för det oschyssta förmyndarskap han satte henne under i 13 år. Trots att det avskaffades redan för två år sedan var det först i slutet av april som far och dotter helt färdigställde tvisten, genom en hemlig överenskommelse.

Men det som Britney såg som en enorm milstolpe värd att fira eskalerade snart, och bara dagar senare fick hon vad som beskrivs som ett psykiskt sammanbrott under ett bråk med sin kriminelle pojkvän.

Storbråk med kriminella killen

Redan i samband med skilsmässan från Sam Asghari, 30, 2023 kom uppgifter om att Crazy-sångerskan hade varit otrogen med sin anlitade hantverkare, Paul Richard Soliz.

Annons

Att han har ett kriminellt förflutet och har suttit inne gillades inte av Britneys fans. Nu är han åter vid popstjärnans sida och när de två i början av maj tog in på Britneys favorithotell Chateau Marmont bröt ett ilsket bråk ut.

Britney och exet Sam

Hotade personalen

Enligt vittnen ska Britney ha ”trakasserat och hotat” hotellpersonal och efter bråket med pojkvännen ska hon ha sprungit runt i korridoren och skrikit, vilket fick vittnen att misstänka att hon fått ett psykiskt sammanbrott likt det hon fick 2007 som la grunden för förmyndarskapet, skriver Daily Mail.

Ambulans-personal tillkallades och på bilder som tidningen har publicerat ses en halvnaken Britney föras ut ur byggnaden av ambulansarbetare barfota, endast iförd trosor och invirad i ett täcke och med en kudde i famnen. Stjärnan behövde inte följa med ambulansen utan lämnade senare hotellet med sina säkerhetsvakter, medan pojkvännen Paul blev kvar.

Annons

Senare verkade sångerskan adressera händelsen i ett Instagram-inlägg, som kort senare raderades:

– Jag stukade min fot igår kväll och ambulanspersonal kom till mitt rum olagligt. De gick aldrig in i rummet men jag kände mig trakasserad, skrev hon innan hon kungjorde:

– Jag ska flytta till Boston!

Det har stormat kring Britney senaste tiden...

Nära att bli pank

Den oroande situationen kommer efter uppgifter om att Britneys beteende blir alltmer irrationellt. Rykten ger också gällande att hon håller på att ruinera sig med alla dyra privatjetresor och hotellnotor.

– Hon är i allvarlig fara, hon är helt dysfunktionell. Hon har inte råd att leva så här, hon hade 600 miljoner när förmyndarskapet tog slut och nu är hon i samma situation som när förmyndarskapet startade: Nära att bli pank, sa en källa till sajten TMZ i april, och menade att det var bättre och säkrare för Britney att vara under förmyndarskapet.

Det förnekas av en källa nära popstjärnan:

– Ingen är orolig för hennes hälsa och hon är långtifrån pank. Ja, hon behöver dra ner på sina resor med privatjet men hon är inte pank. Det är helt felaktigt, säger insidern till Daily Mail.

FOTO:

Annons