LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filippa Fernqvist om TV4:s vilda fester – spårar ur helt med kollegorna

08 maj, 2024 
Linn Seipel
Maria Broberg
Filippa Fernqvist är den första transpersonen som någonsin jobbat som reporter på TV4.
Till Hänt berättar hon nu om sina programledarkollegor och avslöjar hur deras vilda fester brukar gå till!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TV4-profilen Filippa Fernqvist visar upp okända flickvännen WiktoriaBrand logo
TV4-profilen Filippa Fernqvist visar upp okända flickvännen Wiktoria

Filippa Fernqvist, 30, är journalist och jobbar idag som programledare och reporter på TV4. Hon är även den första transpersonen som någonsin jobbat som reporter på TV4.

Till en början var Filippa skeptiskt till att hennes dröm skulle slå in men nu är det hennes verklighet och lyckan är total.

– Jag har många gånger känt att jag aldrig kommer få det här jobbet, trodde på riktigt aldrig att det skulle gå, sa Filippa i en intervju med Hänt förra året.

Att jobba på TV4 innebär att man får ett gäng härliga kollegor vid sin sida. När Hänt träffar Filippa avslöjar hon nu hur de vilda TV4-festerna brukar gå till.

Filippa Fernqvist om TV4:s galna fester: ’’Crazy’’

Det är på röda mattan-premiären av filmen Arthur the King som Hänt får sig en pratstund med Filippa. Där berättar hon om sina kollegor på TV4 och vilka av dem som hon står närmast idag.

– Jag är nära med så många på jobbet, jag tycker verkligen om alla. Jag älskar alla, säger Filippa och fortsätter:

Annons

– Nuförtiden på jobbet hänger jag en del med Matilda Boza, hon är bäst. Sen så Anders och Henrik såklart, Filip Stiller, ja hela TV4-gänget är underbara...och Soraya!

Får ni ihop träffar privat?

– Ja ibland, det var faktiskt en fest här ganska nyligen i fredags men jag missade den tyvärr. TV4-gänget är rätt bra på att festa som jag förstår det. Nu har jag inte varit där tillräckligt länge men…det kan jag säga.

Det är ännu lite oklart hur pass vilda TV4-gängets fester faktiskt brukar bli, men till Hänt avslöjar Filippa lite pillemariskt:

– Det kan ’’get crazy’’ ibland.

FOTO: Hänt

Annons