10 saker som irriterar svenskarna mest

10 saker som irriterar svenskarna mest

Tomma toarullar, långa köer i affären och skrikiga ungar. NEJ TACK! Vad på den här listan irriterar dig mest?

1. Köer – framför allt i butiker!

Varannan svensk har någon gång känt sig stressade, irriterade eller fått panikkänslor i långa köer, enligt en undersökning. Värsta ställena att köa på är mataffärer, snabbmatställen och klädbutiker, i nämnd ordning.

queue

2. Lösspringande hundar och katter

Även om vi älskar djur, blir vi ordentligt irriterade på hundar och katter som springer lösa. Djurägare – koppla era fyrbenta vänner!

3. Toalettrullen är tom

Den här synen vill faktiskt INGEN mötas av när man är i badrummet, eller än värre – när man börjar bli färdig i badrummet…

4. Dåliga parkeringar

Att komma till sin parkeringsruta och mötas av att grannen inte har koll på grundläggande parkeringsregler, ja, det fixar vi inte helt! Irritationen är ett faktum.

parkering

5. Folk som smaskar och äter med öppen mun

Nej, nej, nej, det här går bort! Stäng munnen när du tuggar för allt i världen, vill vi se en idislande ko åker vi på studiebesök hos en bonde!

6. När tyget fastnar i dragkedjan och det blir stopp

Det här är ett mysterium hur det funkar för tajmingen är ALLTID horribel när blixtlåset går sönder! Stressande och irriterande, kanske den sämsta kombinationen på listan…

7. Störande ljud, som skrikande barn och hög musik

Klart vi älskar barn, men när de ger skriker för full hals utan att någonsin verka sluta, då går de små liven även på de annars så lugna svenskarnas nerver. Samma låga tolerans har i för hög musik, har grannen fest in på småtimmarna gillar vi det INTE.

arnold

8. Rökning eller grillos på balkongen

Att inte kunna välja bort grillos eller lukt från cigaretter är faktiskt riktigt jobbigt!

9. Grannar som inte hälsar

Ok, man behöver inte vara bästa vänner bara för att man råkar bo nära varandra, MEN ett simpelt “hej” för väntar vi oss av våra grannar. Om det inte kommer, ja då känner vi irritationen komma krypande…

10. Läckande hörlurar i tysta kupén

Det heter tysta kupén av en anledning – om du tvunget ska sitta här med dina hörlurar, var säker på att du har dubbelkollat så de faktiskt håller ljudet inne annars riskerar du att irritera dina medpassagerare riktigt ordentligt!

pingu

Källa: Sifo och Visa Europe

Gifs via: Giphy

Av: Malin Perlheden

Från: Allers

FRÅN FÖRSTASIDAN