LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren om otrohet – det vägrar hon acceptera: ”Dörren är där!”

03 maj, 2024 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har varit ett par i ungefär två år och gifta sedan fem månader tillbaka.
Men en sak skulle få äktenskapet att gå i kras – vilket hon nu berättar om.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Kärleken sprudlar för det relativt nygifta paret Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58. Sedan några veckor tillbaka har Christian legat i hårdträning på cykling och just nu befinner han sig i Sahara-öknen i Marocko och cyklar där.

CHRISTIAN BAUER
FOTO: INSTAGRAM

Pernilla Wahlgren om otrohet – så ser hon på det

Pernilla är däremot kvar hemma i Sverige och i det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam kommer ämnet "mikro-otrohet" på tal.

– Skulle Christian göra flamma eller hjärta till en tjej som ser bra ut, som du inte vet vem det är. Är det mikro-otrohet?, frågar Sofia Wistam, 57.

Annons

– Ah men inte mikro-otrohet, det tycker jag är löjligt att säga. Men det skulle vara opassande. Skulle han skriva en flamma till dig, en bild som du lägger upp på Instagram där du är läcker eller snygg. Det skulle jag bara tycka är snällt och komplimang till en kompis, förklarar Pernilla.

Sofia undrar vad som gäller om Christian bara likear lite och skickar eld även om det bara är en vän.

– Alltså vet du, jag skulle inte ens orka lägga ner energi på att sitta och följa alla som han följer och se om han skulle likea någon eller reagera med en eld. Så jag skulle inte ens upptäcka det från början. Och skulle jag se det, skulle jag bli arg? Åh, jag vet inte, nej jag skulle se det som att han vill ge en komplimang och han kan ju faktiskt känna folk som inte jag känner från något gammalt liv, konstaterar Pernilla.

Då gör Pernilla slut med Christian

Pernilla har dock en lättsam syn på att umgås med personer av det andra könet.

Annons

– Jag är väldigt fysisk med mina kollegor. När vi är ute på turné så står jag ofta och håller om Ola för han är som min bästa vän och bror. Skulle jag då vara tillsammans med en svartsjuk person hade den kunnat säga "men gud vad du är fysisk med Ola". Vi sitter på turnén och masserar varandra och kärleksbombar varandra, säger hon och fortsätter:

– Men skulle jag vara tillsammans med en person som då skulle bli svartsjuk på mig eller tycka det är mikro-otrohet eller försöka liksom begränsa mig i mitt fysiska sätt, det skulle ju inte funka. I vår bransch är det ju på ett annat sätt.

Men däremot finns det en gräns, Christian får inte trampa i klaveret.

– Jag tycker så här, ett förhållande som är tryggt och bra är ju icke-svartsjukt och då behöver man inte bry sig. För mig handlar det inte om att unna, för mig är det så här "vill du äta lunch med dina kollegor så bryr jag mig inte om det är en man eller kvinna". Punkt och jag litar på honom.

– Och skulle det vara så att han trampar i klaveret, så är dörren där! Så var det med det!

FOTO: DISCOVERY+

Annons