LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bröllopsklockorna ringer för Pernilla och Christian – avslöjandet om gästerna

04 feb, 2024 
Linn Seipel
pernilla wahlgren christian bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i smyg i december – men nu kör de en andra gång, och då slår de på stora trumman!
Så mycket kostar Pernillas nya bröllopsfest-klänning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”Brand logo
Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”

Det var i december Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, gifte sig inför sina allra närmaste i familjen. Bröllopet ägde rum utan att ens några av de närmsta vännerna hade en aning.

Många chockades av nyheten, då det gick emot allt Pernilla tidigare sagt om hur bröllopet skulle bli. Hon hade länge pratat om att det inte skulle ske i Sverige, och att det skulle bli ett stort pådrag.

Vigseln i Lidingö kyrka blev närmast motsatsen – men nu planerar hon och maken för en kompletterande fest som kommer likna den ursprungliga planen. Något vi kan komma att få se i kommande säsonger av Wahlgrens värld.

– Vi vill ju ha en jättestor bröllopsfest, och då är det möjligt att vi kommer att filma lite mer, berättar Pernilla Wahlgren på Warner Bros pressträff, i en intervju med Hänt.

Annons

Gästlistan på Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllopsfest utomlands

Hur kommer den gästlistan att se ut?

– Vi säger inte så mycket än för vi har inte skickat ut alla inbjudningar och sådär men det kommer att vara på soligare breddgrader, berättar Pernilla och fortsätter:

– Det där är ju jobbigt alltså, man vill inte ha för många samtidigt som man ju vill bjuda alla härliga människor i ens liv. Men det vet ju alla som har gift sig, det är ju en ångest den där gästlistan. Har man glömt någon? Man vill inte ha för många heller, det får inte kännas opersonligt.

Är det en balans i hur många ni vill bjuda, du och Christian? Känns som att du kanske har ett större kontaktnät?

– Ja, men det kanske jag har. Så kan det nog vara absolut, men han får ju bjuda precis vilka han vill. Jag sitter inte och säger emot någonting, det är verkligen vårt bröllop.

Så mycket kostar Pernilla Wahlgrens andra bröllopsklänning – till festen utomlands

Hänt blir nyfiken på om hon då kommer köpa en ny bröllopsklänning till denna fest. Flera var det nämligen som reagerade positivt över att Pernilla valt att bära en förhållandevis billig bröllopsklänning på första bröllopet.

Annons

– Jag har redan köpt den. Den kostar under tvåsiffrigt, säger Pernilla först tills Hänts reportrar reagerar: ”Under TVÅ-siffrigt?”

– Hahaha! Oj, nej jag menar under femsiffrigt. Nej men jag hittade den för nio kronor på Tradera, skämtar Pernilla.

pernilla wahlgren

Spännande att få se den! Hur kommer det sig att du köper en dyrare, du lär ju ha ekonomin?

– Ja, nej men absolut. Jag är inte sådan. Jag vet att jag har varit lite väsktokig och har lite dyra fina väskor, men de jag har de har jag, och jag köper inte fler. Jag behöver inte fler. Och när det kommer till kläder är jag verkligen ingen... Utan jag använder mina egna kläder från Ullared Gekås-kollektionen, som jag älskar. Och sen shoppar jag jättemycket på sådana här sajter som Ellos och sådär. Nej onödigt att lägga hundratusentals kronor på en bröllopsklänning som jag använder en gång.

FOTO: TT, Hänt/Elin Jonasson

Annons