LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren ändrade allt – gick emot sin önskan med bröllopet

07 dec, 2023 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig.
Men bröllopet blev allt annat än vad Pernilla tidigare sagt.
Barfota på en strand i en enkel klänning byttes snabbt ut mot ett vinterbröllop i december.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hemBrand logo
Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hem

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 57, förlovade sig förra julen under en skidsemester. Sedan dess har bröllopsplanerna varit i full gång och Pernilla har öppet delat med sig av sina tankarna kring hur hon vill ha det under den stora dagen.

Pernilla Wahlgrens önskan för bröllopet – gick plötsligt emot allt hon tidigare sagt

En av sakerna som de båda var överens om redan någon månad efter förlovningen var att det absolut inte skulle bli något kyrkligt bröllop.

– Vi tänker väldigt lika. Det hade lika gärna kunnat vara så att han hade sagt ”Jag vill absolut gifta mig i kyrkan”, ”Jaha, det vill inte jag, jag har redan gjort det”, men vi har båda haft kyrkbröllop, och känner att ”Been there done that” (Varit där, gjort det), sa Pernilla i sin podcast Wahlgren & Wistam i februari.

Annons

Istället hade paret planer på att bröllopet skulle ske utomlands. I en intervju med Amelia från i somras berättade Pernilla att bröllopet planerades att bli av sommaren 2024.

– Vi får sätta oss ner med våra gästlistor och se hur många vi blir. Det lutar åt att vi gifter oss i Marbella. Vi har båda gift oss kyrkligt och känner att vi vill göra det på stranden eller något annat, sa hon då.

Men under onsdagskvällen avslöjades det plötsligt att Pernilla och Christian gift sig och det blev allt annat än ett bröllop på stranden utomlands, istället ingick de äktenskap under ett vinterbröllop i Sverige, närmare bestämt i Lidingö kyrka.

Pernilla Wahlgren skrotade varenda detalj

Från bilderna som publicerats syns även att flera av detaljerna Pernilla pratat om nu strukits. Pernilla har nämligen berättat i Wahlgrens värld att hon vill ha ett tredagars bröllop samt att gästerna gärna skulle bära pastellfärgade kläder.

Annons

– Allt kommer bara vara en enda pastellfest, förklarade då Pernilla för sin dotter Bianca Ingrosso i programmet.

Så sent som i början av november åkte Pernilla och Christian på en lyxsemester till Seychellerna. I en intervju med Expressen berättade då Pernilla att paret letade potentiella platser till sitt kommande bröllop.

– Vi rekar lite här men vi har inte bestämt någonting än, sa Pernilla för mindre än en månad sedan.

Härom veckan träffade Hänt Pernilla som satte 5 på kärlekslivet på en skala 1-5. Att tv-profilen är lycklig råder inga tvivel om.

– Det blir en femma, jag är så lycklig. Jag är på en väldigt bra plats på alla håll, vilket jag är väldigt tacksam för, säger Pernilla till Hänt.

FOTO: TT/Instagram

Annons