AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så mycket kostar lyxvillan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer hyr

07 nov, 2023 
Lyxvillan + Pernilla och Christian
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har unnat sig rejält.
Just nu befinner sig paret på en lyxsemester på Seychellerna och Hänt kan nu avslöja den saftiga prislappen för villan de hyr!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens BÄSTA spartips – så får hon pengarna att räcka: ”Mycket billigare”Brand logo
Pernilla Wahlgrens BÄSTA spartips – så får hon pengarna att räcka: ”Mycket billigare”

Kärleken sprudlar mellan turturduvorna Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57. Paret brukar då och då packa sina väskor och bege sig till Marbella där Pernilla inte äger ett, utan hela två hus.

Pernilla Wahlgren om lyxsemestern med Christian Bauer: ”Lyckorus”

Men denna gång har de gett sig iväg allt längre än Spanien, Pernilla och Christian har nämligen tagit sitt pick och pack för en lyxsemester på Seychellerna.

”Första gången för mig att besöka Seychellerna! Andra för Christian. Efter en otroligt lyxig flygresa (blev uppgraderade) - så landade vi tidigt i morse på Seychellerna, och slogs direkt av värmen, fuktigheten och de vackra bergen och den gröna växtligheten! Checkade in i på Hilton Northolme & fick lyckorus i kroppen direkt…! Har inte varit i ett tropiskt land sedan innan pandemin och känner nu hur mycket jag har saknat det…!”, skriver Pernilla på Instagram till ett videoklipp från parets första dag i semesterparadiset.

Saftiga prislappen för Pernilla Wahlgrens lyxsemester i Seychellerna

Paret har checkat in i en villa där de har privat pool att kliva ner i direkt från altanen, från denna har de dessutom utsikt över det kristallklara havet utanför. Men vad landar då prislappen på för detta lyxoende? Jo, det är en minst sagt saftig summa som paret betalar.

Annons

Villan som de hyr ligger närmare bestämt på cirka 20 000 svenska kronor per natt, enligt Booking.com, vilket innebär att endast boendekostnaden för en vecka i paradiset landar på 140 000 kronor.

Lyxvillan
Lyxvillan Pernilla och Christian hyr. Foto: Booking.com

I jämnförelse till andra svenska kändisar verkar Pernilla och Christian däremot kommit något billigare undan. När Charlotte Perrelli och Anders Jensen begav sig till Maldiverna tidigare i år snittade de hela 500 000 svenska kronor per natt för sitt boende. När Pernillas dotter Bianca Ingrosso hyrde en villa på Mallorca sommaren 2021 gick kalaset på hela 192 500 kronor veckan.

FOTO: Instagram/TT

Annons