BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig – se första bilderna

06 dec, 2023 
Linn Seipel
pernilla christian bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig!
Se vackra bilderna från kyrkan där de äntligen fått säga ja till varandra – framför hela familjen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer träffades för ett par år sedan och i december förra året stod det klart att Christian friat. Sedan dess har Pernilla vid flera tillfället pratat bröllopsplaner, klänningar och ringar.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig – vackra bilderna från kyrkan

Men nu har det alltså hänt! Under onsdagskvällen meddelande hon den glada nyheten på sin Instagram. Till bilden skriver hon [På engelska, reds översättning] ”Så detta hände precis” följt av hjärtan och ring-emojis.

Pernilla Wahlgrens luring – sa att bröllopet skulle ske utomlands

Frågan är dock om Pernilla vilselätt allmänheten lite med flit, kanske för att slippa uppmärksamheten. Länge har det nämligen talats om att bröllopet ska ske utomlands.

– Vi är nog rätt inne på utomlands båda två, eftersom vi båda har varit gifta förut och haft kyrkbröllop i Sverige. Då är det kul att göra något helt annat. Eftersom vi har hus i Marbella och vi tycker om att vara där så är väl tanken att vi ska samla alla vännerna. Och att det blir bröllop på stranden eller något sådant där. Någonting i alla fall som är annorlunda för oss båda, sade hon tidigare i år i en intervju med Aftonbladet.

Annons

I en annan intervju från i somras, var hon också tydlig med att bröllopet inte skulle ske i Sverige, skriver Expressen.

– Det kommer inte att bli i kyrkan, det är helt klart i alla fall. Sedan funderar vi fortfarande på om vi ska göra det i Spanien eller här hemma. Berg och hav är mina två element. Vi förlovade oss i fjällen så det lutar åt att det sker nära havet.

Pernilla Wahlgren och Christians Bauers bröllop – i Lidingö kyrka

Men nu ägde det alltså rum under lördagen den 2 december, i Lidingö Kyrka – framför bara de absolut närmsta. Bland annat ser man barnen Benjamin och Bianca Ingrosso, men också mamma Christina Schollin på en av bilderna som Pernilla lagt upp.

Pernilla är klädd i en vacker volangklänning i tyll prydd med pärlor och Christian en stilig kostym med dubbelknäppt kavaj. På bilderna ser de otroligt lyckliga och kära ut!

Stort grattis säger vi till kärleksparet!

FOTO: TT/Karin Törnblom,Instagram

Annons