LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om bröllopet med Christian – krockar med Allsången

13 jun, 2023 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren är högaktuell som programledare för Allsång på Skansen.
Men hon är även nyförlovad och ska förmodligen snart gifta sig med sin Christian. Kommer det att krocka? Här är hennes egna ord om det hela!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”Brand logo
Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”

Pernilla Wahlgren är sprudlande kär i sin Christian Bauer. I vintras tog de sin relation till en ny nivå då de förlovade sig. Pernilla skrev då:

"Igår kväll i Sälen, efter världens mysigaste middag uppe i Hemfjällsstugan - mitt uppe på fjället utan el med bara levande ljus och öppen brasa - dit vi åkt släde tillsammans med mina 3 yngsta barn och vänner, gick han ner på knä och friade…."

Pernillas ord om bröllopet med Christian

Sedan dess har Pernilla uttalat sig lite då och då om det kommande bröllop med Christian. I sin podd har hon bland annat berättat hur de tänker kring gäster och plats:

– Vi tänker väldigt lika. Det hade lika gärna kunnat vara så att han hade sagt ”Jag vill absolut gifta mig i kyrkan”, ”Jaha, det vill inte jag, jag har redan gjort det”, men vi har båda haft kyrkbröllop, och känner att ”Been there done that”.

Annons

– Det blir nog ett... Jag tror att det kommer att bli ett Marbella-bröllop, på stranden, säger hon i podden.

Angående gäster så känner Pernilla för ett mindre bröllop.

– Vi satt och pratade om det också, jag tror att jag kommer hålla de vi umgås med, de som står oss nära, inte liksom ”Mingel-bröllop”, utan det ska verkligen vara nära och kära och då känner man alla de respektive.

Då gifter sig paret – kan krocka med Allsången

Men Pernilla är inte bara nyförlovad, hon är även högaktuell med ett nytt jobb. Hon är som känt ny programledare för Allsång på Skansen. I en intervju med Amelia så berättar hon hur bröllopet förmodligen får bli nästa år, på grund av hennes nya jobb.

– Tanken är absolut att vi ska gifta oss, men det blir inte den här sommaren. Det blir för stressigt med ”Allsång på Skansen”. När jag väl gifter mig känner jag att jag vill planera bröllopet i lugn och ro och tycka att det är kul. Inte att det ligger som ytterligare ett stressmoment. Där tycker vi exakt lika båda två.

Annons

Hon fortsätter:

– Vi får sätta oss ner med våra gästlistor och se hur många vi blir. Det lutar åt att vi gifter oss i Marbella. Vi har båda gift oss kyrkligt och känner att vi vill göra det på stranden eller något annat.

På frågan om det blir nästa år så svarar hon:

– Jag skulle tippa på det.

Detta innebär alltså att Pernilla förmodligen kommer gifta sig samtidigt som hon jobbar med Allsång på Skansen, ifall hon får äran att leda programmet även nästa sommar. Allsång på Skansen sänds live varje tisdag under största delen av sommaren. I år sänds programmet mellan 27 juni – 15 augusti.

Annons