LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

29 dec, 2022 
Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har förlovat sig!
Frieriet ska ha skett under en skidresa med familjen.
Nu visar hon upp ringen på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren träffade sin stora kärlek för ett par år sedan och kärleken sprudlar mellan paret. Nu avslöjar hon att de har förlovat sig!

Under bilden där Pernilla och Christian ser överlyckliga ut skriver hon ”Jag sa JA!”.

Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

I Wahlgrens värld har tittaren länge fått följa Pernillas singelliv. Men för ett par år sedan sa det klick med ingen mindre än Christian Bauer som jobbar inom säljbranschen och som modell.

Pernilla hade nämligen försökt sig på flera dejtingappar men utan framgång. Nej, sanningen är den att Christian och Pernilla träffades på ett mer gammeldags vis – nämligen genom gemensamma vänner.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, har Pernilla avslöjat när hon tidigare gästat podcasten Framgångspodden.

Annons

Och nu är de på väg att ta flera stora kliv i relationen – Christian ska nämligen flytta in i Pernillas nybyggda villa tillsammans med henne och yngsta sonen Theo Wahlgren, 15. Och kanske det största av allt – nu är paret förlovade!

– Jo, men vi bor ju tillsammans nu, mer eller mindre. Så det kommer han att göra. Han kommer att bo där med mig, säger Pernilla till Aftonbladet.

Höll förhållandet hemligt till en början

Pernilla höll relationen med Christian hemlig ett bra tag innan hon avslöjade något om sin nya kärlek. Men tillslut kunde hon inte hålla sig längre.

Hon öppnade upp sitt hjärta och visade sin uppskattning på sin Instagram.

”Taaaack fina ni alla, för all er kärlek här inne!! Överväldigad!!! För vet ni, man kan hitta kärleken, trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta igen”, skrev Pernilla i ett inlägg på Instagram. Hon fortsatte:

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den.Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det... Tack C för att du kom in i mitt liv”, följt av flera röda hjärtan.

FOTO: TT/Instagram

Annons