TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens nya besked – flyttar ihop med Christian Bauer

07 sep, 2022 
Pernilla och Christian
I juni 2022 skulle Pernilla Wahlgren ha flyttat in i sitt drömhus ihop med sonen Theo.
Så blev det inte och nu visar det sig att det även är nya bud när det gäller vilka som flyttar in tillsammans med Pernilla...
Annons
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbyggeBrand logo
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och i sex år har vi fått följa henne i den egna realityserien Wahlgrens värld. Nästa vecka drar den 12:e säsongen igång på Kanal 5. I Nyhetsmorgon berättade Pernilla om glädjen över att serien fortfarande är så pass populär.

– Det är helt sjukt. Tittarna har ju fått följa med i vårt liv under liksom 6 år och det har ju hänt ganska mycket, både i mitt liv och Benjamins och Biancas, sa Pernilla och fortsatte:

– Den stora succén med Wahlgrens värld och varför vi har fortsatt under alla år och folk älskar att titta. Det tror jag är för att vi är oss själva, till 100 %. Och vi är öppna med våra liv och det är inte tillrättalagt eller någon fasad.

Pernilla Wahlgrens bakslag med nya drömhuset

Något som tittarna kommer få följa på nära håll i den nya säsongen av Wahlgrens värld är flytten till Pernillas drömhus på Lidingö. I tidigare säsonger har vi fått se hur det gick till när hon köpte tomten, när bygget påbörjades och nu är det alltså snart dags att flytta in.

Annons

Flytten har däremot inte blivit av än. Tanken var att huset skulle stå klart i juni 2022, men så blev det inte. Istället är det nu november som gäller och Pernilla hoppas innerligt att hon kommer kunna flytta in vid det laget.

Problemet är att Pernilla har byggt huset på ett berg och det är krångligt att ta sig upp dit. Så när det nyligen var dags för kök och badrum att levereras så kunde de inte få upp de stora delarna in i huset. I podden Wahlgren & Wistam berättade Pernilla att hon troligtvis behöver hyra en lyftkran för att lösa problemet.

– Just nu känner jag mig skeptisk och tror inte på någonting när de säger vissa datum, och jag misstänker att jag kanske kommer att flytta in i något slags provisoriskt... att huset kommer att stå klart men att tomten kommer att se förjävlig ut!, sa Pernilla i podden om det nya bakslaget.

Pernilla Wahlgrens nya besked om Christian – vändningen

Till en början var det tänkt att bara Pernilla och sonen Theo Wahlgren, 15, skulle flytta in i huset, eftersom han är det enda barnet som fortfarande bor hemma. Men på frågan om pojkvännen Christian Bauer också skulle flytta in var Pernilla ytterst tveksam till en början.

Annons

“Jag tror inte man behöver bestämma något, utan det där känner man. Jag kan inte säga det eftersom mitt hus inte kommer vara klart förrän om ett år. Jag hoppas att vi fortfarande är tillsammans då, men herregud man vet aldrig vad som händer i livet”, sa Pernilla för ett år sedan i en frågestund på Instagram.

Men nu har Pernilla bestämt sig i den frågan. Och nu kan hon avslöja att Christian kommer flytta in i nya huset med henne och Theo! Han har nämligen varit ett väldigt stort stöd i och med flytten – så Pernilla är kärare än någonsin.

– Jo, men vi bor ju tillsammans nu, mer eller mindre. Så det kommer han att göra. Han kommer att bo där med mig, säger Pernilla till Aftonbladet.

FOTO: Discovery+

Annons