ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nära vännen inte bjuden på Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Visste inte”

08 dec, 2023 
Ola, Hanna och Pernilla
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i helgen.
Nu kan Hänt avslöja att en av Pernillas nära vänner inte ens visste om att bröllopet skulle bli av.
”Jag var inte på plats”, skriver Ola Forssmed till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 57, avslöjade tidigare i veckan att de gift sig. Det blev ett kyrkligt bröllop i Lidingö kyrka där paret blev äkta makar förra helgen. Men allt har skett i sin hemlighet.

När Pernilla publicerade bilderna från bröllopet, några dagar efter att det varit blev följarna minst sagt förvånade. Detta då Pernilla och Christian sagt att de vill gifta sig utomlands under sommaren 2024. Att det var något vinterbröllop på gång har Pernilla inte pratat om någonstans däremot lyckades hela familjen vara på plats dagen till ära.

Nära vännen visste inte om bröllopet – fick ingen inbjudan

Det blev en intim stund i kyrkan med paret närmaste men inga av Pernillas vänner har synts till på bilderna som dykt upp. Nu kan Hänt avslöja att nära vännen Ola Forssmed inte ens visste om att Pernilla var på väg att gifta sig.

Annons

”Jag var inte på plats. Det var den närmaste familjen tror jag. Hur väl jag än känner Pernilla, så är jag trots allt inte släkt med henne, även om jag hade önskat att jag var det”, skriver Ola i ett sms till Hänt.

Ola och Pernilla syns just nu flitigt då de repar dagarna i ända inför premiären av Pernillas tredje show Pernilla Wahlgrens Happy Ending. Trots detta hade Ola inte ens fått höra talas om vad som var på gång att ske i vännens privatliv.

”Nej, jag visste inte det”, skriver Ola till Hänt.

Senast i våras berättade Ola för Hänt om den starka vänskap som han och Pernilla har.

– Vår relation är just så här rolig och skojig, det är nog sant att den är så. Men vi kan absolut ha samtal som handlar om samtal om annat där inte allting slutar med någon poäng så är det ju. Så som livet är, men Pernilla är en av de roligaste människorna jag känner, sa då Ola.

Så var Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllopsfest efter ceremonin

Trots att vännerna inte var på plats var det ett helt gäng av gäster i kyrkan. Alla Pernillas barn, hennes bröder, mamma Christina Schollin och pappa Hans Wahlgren, samt Christian Bauers släkt.

Efter ceremonin vankades det bröllopsfest och denna valde Pernilla och Christian att hålla oväntat sparsmakad. Hela familjen var nämligen hemma i villan på Lidingö och åt tårta, drack drinkar och kramades. Dessutom blev det självklart en hel del musik, det går att tyda från videoklippen som publicerats från helgen.

FOTO: TT/Instagram

Annons