ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ola Forssmed om privata relationen till Pernilla Wahlgren: ”Njuter”

17 maj, 2023 
Ola Forssmed och Pernilla Wahlgren
Ola Forssmed och Pernilla Wahlgren arbetar ofta ihop.
Men hur ser egentligen relationen ut på det privata planet? Det berättar nu Ola i en intervju med Hänt.
– Vi njuter av varandras sällskap både på och av scenen, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Ola Forssmed, 49, har spelat många roller genom sin långa karriär. Nu har han precis avslutat föreställningen Peter Pan går åt helvete som han gjort med bland andra Pernilla Wahlgren, 55, och Per Andersson, 46.

– Nu är vi helt klara så det var sista sista. Det känns bra, det har varit väldigt roligt. Den har sålt bra och vi har skrattat väldigt mycket, säger Ola när Hänt når honom.

Ola Forssmed om privata relationen till Pernilla Wahlgren

I sommar väntar nya äventyr, då blir det en fars i Kalmar som Ola nu har börjat repetera inför. Senaste åren har Ola inte bara gjort Peter Pan tillsammans med Pernilla utan han har även varit en del av Pernillas egna föreställningar i det så kallade Hybris-gänget. Nu berättar han hur relationen mellan de två ser ut på det privata planet.

Annons

– Det händer absolut att vi umgås privat, på olika sätt. Vi har känt varandra så otroligt länge och vi har jobbat ihop så otroligt mycket så vi har lärt oss varandra och varandras scenspråk. Vi har lärt oss att komplettera varandra på ett väldigt roligt sätt tycker vi, det betyder ju inte att någon annan tycker det, säger Ola och fortsätter:

– Vi njuter av varandras sällskap både på och av scenen. Det gör vi absolut. Vi har stort utbyte av varandra, både privat och på jobbet.

Vi får ofta se er när allt är väldigt glatt, flamsigt och kul. Har ni också de här djupa samtalen i er relation?

– Vår relation är just så här rolig och skojig, det är nog sant att den är så. Men vi kan absolut ha samtal som handlar om samtal om annat där inte allting slutar med någon poäng så är det ju. Så som livet är, men Pernilla är en av de roligaste människorna jag känner.

Ola Forssmeds ärliga ord om Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen

Inom bara några veckor är det dags för Pernilla att kliva upp på Solliden-scenen och göra debut som Allsång på Skansen-programledare. Uppdraget är något som Ola tror kommer passa henne perfekt.

Annons

– Jag tror att hon kommer att göra en annan sorts programlederi än vad vi är vana vid, vilket jag ser fram emot. Jag tycker Allsångs-ledarna över lag har varit bra och roliga, det handlar ju om att driva en historia framåt. Men Pernilla till skillnad från andra, eller kanske med viss jämförelse med Lasse Berghagen, är en större personlighet på något vis som också kommer att komma fram. Hennes styrka är det goda humöret och spontanitet, det är hennes absolut största styrka och det tror jag vi kommer få se mycket av.

Han fortsätter:

– Jag tror det kommer att passa bra och vara en bra injektion. Det är roligt när man byter programledare för då byter man också lite program även om ramen finns. Det ska bli väldigt spännande. Jag kommer avnjuta det på avstånd. Är jag hemma åker jag dit men jag bor i Kalmar hela sommaren.

FOTO: TT

Annons