ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

BILDEXTRA: Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllopsfest i lyxhuset

07 dec, 2023 
Linn Seipel
pernilla wahlgren och christian bauers bröllopsfest
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren gifte sig under lördagen, i Lidingö kyrka framför den närmsta familjen.
Nu visar dottern Bianca Ingrosso upp privata bilderna från bröllopsfesten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

Vid det här laget har det nog undgått få att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer äntligen fått säga ja till varandra! Pernilla själv var först ut med den glada nyheten då hon under onsdagskvällen publicerade ett inlägg på Instagram med vackra bröllopsbilder och texten: ”Så detta hände precis. 02-12-23”, följt av en kyrkemoji, ringemoji och rött hjärta.

Bianca och Benjamin Ingrosso om mammas bröllop: ”Vackraste jag sett”

Under torsdagen börjar de första uppdateringarna från övriga familjemedlemmar också dyka upp. På dottern Bianca Ingrossos Instagram-story blev särskilt tydligt hur glada hela familjen är för Pernillas skull.

Annons
pernilla wahlgren utanför kyrkan

”Du är så vacker att man tappar andan”, hör man sonen Benjamin Ingrosso säga till sin mamma när hon kommit ut från kyrkan.

Systern Bianca Ingrosso fyller i: ”Du är det vackraste jag sett.”

Mamma Pernilla reagerar chockerat: ”Men va, är det sant! Det roliga är att jag bara tog något i garderoben”, säger hon och skrattar.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllopsfest – bilderna inifrån

Huruvida det stämmer eller är ett skämt är oklart. Hänt vet dock sedan tidigare att bröllopsklänningen faktiskt var inhandlad till en ganska blygsam peng, om man ser till Pernillas ekonomiska förutsättningar.

Annons
pernilla wahlgren och christian bauers bröllopsfest

Vidare i storyn fick man också en intim inblick i hur bröllopsfesten efter vigseln var. Även denna har Pernilla och Christian valt att hålla oväntat sparsmakad. De var nämligen hemma i villan på Lidingö och åt tårta, drack drinkar och kramades – bara familjen!

bordsdukning pernilla wahlgren bröllopsfest
Annons
pernilla wahlgrens bröllopstårta

Hon visar även upp två vackra tårtor med topping i formen av vita rosor. Temat för kvällen har onekligen varit vitt, mycket blommor – och avskalat, men med mycket kärlek!

bianca och hans wahlgren
Annons
Bianca hyllar mamma pernilla

Fina Hans Wahlgren och Bianca kramar om varandra. ”Min favoritperson”, skriver hon på bilden där man också ser en ordentligt ost och olika sorters bröd.

Fint skrivet Bianca, och vilken otrolig dag det ser ut att ha varit! Hela familjen – men kanske framförallt Pernilla – lär känna sig helt hög på kärlek just nu!

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons